Adrian Matei Liga 1 Liga I Rapid Superliga

„Fierbe” vestiarul Rapidului?! Întrebarea care l-a scos din sărite pe calmul Adrian Matei

Adrian Matei și-a pierdut cumpătul la finalul meciului cu Voluntari, scor 0-1.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 24 Septembrie 2021, 23:25
Data actualizarii: Vineri 24 Septembrie 2021, 23:35

Rapid a ajuns la cel de-al patrulea meci fără victorie în campionat, iar presiunea rezultatelor și-a făcut simțită prezența și în discursul lui Adrian Matei, antrenorul cu licență PRO al Rapidul, care ne obișnuise cu declarațiile sale echilibrate de la finalul meciurilor.

Antrenorul din acte al Rapidului și-a pierdut calmul în momentul în care a fost întrebat de ce nu iese mai des la marginea terenului pentru a le indicații fotbaliștilor.

„Mulțumesc suporterilor, care au fost alături de noi și acum. Vizavi de meci, ne pare rău că lucrurile nu au ieșit cum ne-am dorit și sperăm să muncim cât mai bine ca să ne atragem punctele la meciul care urmează.

Cred că suntem pe un trend descendent, dar cu siguranță că lucrurile se vor îndrepta în această săptămână prin antrenamente și prin faptul că le vor pune în aplicare și la meciuri”, a spus Adrian Matei.

Matei, enervat de discuțiile în jurul rolului său la Rapid

„Eu am mai spus că încercăm să ajutăm clubul, iar întrebările rebuie să le puneți cui trebuie să răspundă, nu mie. Eu v-am răspuns, dar dacă nu m-ați auzit, v-am răspuns deja. 

Nu știu cum o să arate meciul la Sepsi. Datoria noastră e să ne pregătim cât mai bine și să o atătăm la următorul meci”, a spus Adrian Matei la finalul meciului cu Voluntari”, a mai spus antrenorul din acte al Rapidului.

Voluntari a învins-o pe Rapid Bucureşti cu scorul de 1-0 (1-0), vineri seara, pe Arena Naţională din Capitală, în primul meci din etapa a zecea a Ligii 1.

Modifică setările cookies