"Am tăcut până acum. Nu e normal așa ceva". Jucătorii de la Chindia, acuze grave împotriva arbitrajului

Chindia Targoviste marco dulca Rapid Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 19 Noiembrie 2021, 22:46
Data actualizarii: Vineri 19 Noiembrie 2021, 22:52

Chindia Târgoviște a făcut egal cu Rapid, scor 2-2, în etapa a 16-a din Liga 1. 

Echipa antrenată de Emil Săndoi a jucat o bună parte a meciului în nouă oameni, iar până în ultimele secunde a condus cu 2-1. Golul egalizator a venit dintr-o poziție de offside, iar Marco Dulca a explicat că este deranjat de felul în care este tratată echipa din Târgoviște.

"Tot timpul suntem dezavantajați, am tăcut până acum. Arbitrii nu fac greșeli în Europa, doar în România. Fac greșeli cu echipele mici. De ce nu se vorbește cu Chindia? Am ținut piept în nouă oameni. Ne simțim nedreptățiți. Luptăm meci de meci pe teren, nu e normal așa ceva. Eram pe loc de playoff dacă nu erau atâtea greșeli de arbitraj. Nu mai înțeleg nimic.", a declarat Marco Dulca la finalul partidei.  

Chindia Târgoviște și Rapid au făcut spectacol pe arena ”Ilie Oană” din Ploiești. Chindia, cu doi oameni în minus, după eliminările lui Corbu și Căpușă, a marcat de două ori în poarta giuleștemilor, care au egalat abia în minutul 89, din ofsaid.

Brigada consusă de Chivulete i-a eliminat doi oameni Chindiei și au validat un gol dintr-o poziție clară de offside, în finalul meciului.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!