Mihai Stoica o distruge pe Rapid, după egalul cu Chindia: ”Știam că au probleme mari”

Mihai Stoica Rapid Superliga Mihai Stoica
Iosif Pintilie
Data publicarii: Vineri 19 Noiembrie 2021, 23:30
Data actualizarii: Vineri 19 Noiembrie 2021, 23:39

Rapid a remizat rușinos cu Chindia Târgoviște, după un meci în care, deși au jucat în mare parte în nouă oameni, gazdele au dominat.

Rapid a scos doar un egal, după un gol marcat în finalul partidei, dintr-un ofsaid clar, neobservat de brigada condusă de Andrei Chivulete.

Mihai Stoica, managerul general al FCSB, spune că știa că Rapid are probleme în lot. Acesta a analizat jucătorii formației giuleștene. 

"Din păcate, dacă scoatem din context faza golului doi, se putea vorbi despre o victorie meritată penru cei de la Chindia. E o greşeală imensă de arbitraj şi aici, din nou, se pune acut problema arbitrajului video. Aici nu există niciun comentariu şi punct. 

Rapid are probleme mari şi ştiam că are probleme mari. Rapid are jucători din Liga 2, au făcut carieră în Liga 2. I-a adus pe Belu, Săpunaru, Grigore, Junior Morais şi sunt apărători. Când Rapid trebuie să atace, are probleme. Are fundaşi lenţi, care atunci când trebuie să-şi asume riscuri, are probleme. În faţă nu au avut jucători care să decidă duelurile unu la unu. 

Sefer e interesant, cu un stâng bun, dar nu e experimentat. Romario Moise, Alami vin din Liga 2. E explicabil. Eu credeam în 0-0, pentru că am crezut că va avea probleme în a înscrie, dar nu să primească două goluri Rapid", a declarat Mihai Stoica, pentru Telekom Sport.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!