Prima reacție a lui Mihai Iosif după egalul cu Chindia: "Nu știu de unde această automulțumire"

mihai iosif Chindia Targoviste Rapid Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 19 Noiembrie 2021, 23:06
Data actualizarii: Vineri 19 Noiembrie 2021, 23:12

Chindia Târgoviște a făcut egal cu Rapid, scor 2-2, în etapa a 16-a din Liga 1.

Echipa antrenată de Emil Săndoi a jucat o bună parte a meciului în nouă oameni, iar până în ultimele secunde a condus cu 2-1. Golul egalizator a venit dintr-o poziție de offside, iar Mihai Iosif, tehnicianul rapidiștilor, a declarat că este nemulțumit de felul în care au tratat jucătorii săi partida. 

"E un rezultat supărător, e ca o înfrângere. Vom vorbi în vestiar, ce avem de lămurit. Nu a mers nimic din ce am vorbit la pauză. S-au crezut câștigători prea devreme. Le-am spus la pauză că meciul nu s-a terminat, din păcate am avut dreptate.

Sunt foarte multe lucruri de spus, la un moment dat le vom analiza și vom spune mai multe. Nu știu când ne mai întâlnim cu o asemenea situație, cu doi oameni în plus. Îmi doresc mai  mult, de dorința aia de a câștiga.", a declarat Mihai Iosif la DigiSport, la finalul întâlnirii.

Chindia Târgoviște și Rapid au făcut spectacol pe arena ”Ilie Oană” din Ploiești. Chindia, cu doi oameni în minus, după eliminările lui Corbu și Căpușă, a marcat de două ori în poarta giuleștemilor, care au egalat abia în minutul 89, din ofsaid.

Brigada consusă de Chivulete i-a eliminat doi oameni Chindiei și au validat un gol dintr-o poziție clară de offside, în finalul meciului.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!