CFR Cluj Dan Petrescu Ibrahima Balde Iuliu Muresan Superliga

"Salut, sunt Balde! Vreau sa vin la voi". Cum a ajuns in Romania cel mai bine platit fotbalist din Liga I

Victorioasa in meciul cu Viitorul, CFR Cluj a mai avut parte de o veste buna in acest weekend: a reusit un transfer rasunator. Africanul Ibrahima Balde, fost la Atletico Madrid, a ajuns in Gruia.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 24 Iulie 2017, 10:07
Data actualizarii: Luni 24 Iulie 2017, 10:13

Ibrahima Balde, in varsta de 28 de ani, a semnat un contract valabil pe doua sezoane cu formatia clujeana. "Multumesc conducerii pentru acest transfer, e un fotbalist care va face diferenta", a spus Dan Petrescu dupa meciul cu Viitorul.

Tot dupa meciul cu Viitorul, presedintele Iuliu Muresan a dezvaluit cum a ajuns Balde in Romania. Initial, atacantul nu a raspuns la telefon, dar i-a sunat pe clujeni la cateva saptamani distanta.

"In 2010 am vrut sa-l luam. El si-a adus aminte ca am vorbit cu el atunci, dar n-a fost sa fie. Dan Petrescu il cunostea din Rusia, l-a vrut foarte mult, i-am spus ca si noi il cunoastem si ca am vrut sa il luam. Petrescu a reusit sa ia legatura cu el. Era plecat in Statele Unite sau in Mexic, in vacanta. Doua saptamani n-am putut sa-l mai contactam si am crezut ca nu este interesat. Apoi ne-a sunat el si si-a cerut scuze ca nu a putut raspunde. A zis ca il intereseaza si ne-am inteles", a spus presedintele CFR-ului.

Ibrahima Balde este de sambata cel mai bine platit fotbalist din Liga I. Acesta va incasa lunar 35.000 euro la CFR si va avea si bonusuri de performanta.

Modifică setările cookies