Salariu URIAS cerut de Budescu pentru a trada FCSB! Ar deveni unul dintre cei mai bine platiti jucatori din istorie: "Doar asa se face!"

Budescu e gata sa mearga la CFR, insa doar pe un salariu de top! 

CFR vrea sa-i dea marea lovitura lui Becali. Sa-i ia titlul si sa il lase si fara Budescu. Jucatorul ar fi de acord sa plece, insa doar daca va primi un salariu european. Agentul lui Budescu, Florin Lovin, spune ca in jur de 5-600.000 de euro pe sezon e suma care il face pe Budescu sa accepte mutarea la Cluj. 

"Budescu este ofticat de ceea ce se intampla. Nu e normal ca un jucator atat de important pentru Steaua sa nu joace.

Nu cred ca CFR nu ar putea plati acesti bani, trei milioane, la ce transferuri au facut. Daca au dat un milon si ceva pe Ionita si saracul joaca doua minute... Poti sa dai si trei milioane pe Budescu.

Sa pleci de la Steaua la alta echipa din Romania, din punct de vedere financiar trebuie sa pleci undeva poate cel putin 50% mai mult, la salariu. si ma indoiesc ca o echipa din Romania poate sa plateasca un salariu de 5-600.000 de euro.

Daca CFR ne cheama la discutii si spune ca plateste clauza si sa vorbim despre salariu, Budescu, daca se va simti confortabil si atras de proiectul CFR, probabil ca se va intampla!", a declarat Florin Lovin la Telekom Sport.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Prima convorbire telefonică dintre Joe Biden și Vladimir Putin. Ce au discutat
BRAT

Modifică setările cookies