"Salarii neplatite in ultimele 3-4 luni!" Reghe a vorbit in premiera despre problemele din spatele muntilor de bani de la arabi:

Autor: Sport.ro
Marti 24 Februarie 2015, 12:28

	"Salarii neplatite in ultimele 3-4 luni!" Reghe a vorbit in premiera despre problemele din spatele muntilor de bani de la arabi:

Dat afara de Al Hilal dupa ce a ratat toate obiectivele importante ale sezonului, Laurentiu Reghecampf s-a plans de problemele care au afectat jocul echipei.

Reghe a vorbit in premiera despre problemele financiare pe care le-a gasit in locul considerat un adevarat paradis al muntilor de bani.

Jucatorii lui Al Hilal nu si-au primit salariile din toamna, a dezvaluit Laurentiu Reghecampf la Sport Total FM.

"Jucatorii nu erau platiti la zi. Se adunasera 3-4 luni de neplata a salariilor. Dar in conditiile astea, consider ca echipa a jucat bine, atata timp cat ne-am calificat in finala Ligii Campionilor. Ne-am despartit prieteneste, si-au respectat toate clauzele din contract si eu nu am niciun fel de problema."

"Cred ca a fost decizia cea mai buna pentru ambele parti. Nu am avut niciun conflict cu nimeni. Probleme financiare sunt mai peste tot.", a declarat Laurentiu Reghecampf, care nu exclude posibilitatea de a antrena din nou in zona araba.

"Daca voi mai avea vreo oferta tentanta, ma pot intoarce in zona fara nicio problema. Cred ca vor mai fi oferte, pentru ca am fost laudat pentru tot ce am facut in aceasta perioada.", a mai spus Reghe la Sport Total FM.

Florin Cîțu, ministru interimar al Sănătății. „Rămâne o prioritate să asigurăm cele 1.600 de paturi ATI”
BRAT
Modifică setările cookies