Bogdan Stancu bogdan stancu bursaspor Bogdan Stancu transfer Bursaspor Stancu Liga 1 Superliga Sacrificiile turcilor pentru Bogdan Stancu! Cum au incercat cei de la Bursaspor sa-l pastreze pe roman: Care sunt sansele sa revina in Liga 1

Sacrificiile turcilor pentru Bogdan Stancu! Cum au incercat cei de la Bursaspor sa-l pastreze pe roman: Care sunt sansele sa revina in Liga 1  

Bogdan Stancu a renuntat la colaborarea cu clubul Bursaspor din Turcia. 

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 28 Decembrie 2018, 12:40
Data actualizarii: Vineri 28 Decembrie 2018, 12:45

Romanul de 31 de ani este acum dorit de Dinamo si ar putea reveni in Liga 1 din aceasta iarna. Totusi, principala optiune pentru roman ramane tot un club din strainatate, avand in vedere ca el a castigat zeci de mii de euro lunar la Bursaspor.  

Presedintele echipei din Turcia le-a marturisit jurnalistilor din aceasta tara ca a incercat sa-l convinga pe Stancu sa ramana acolo, insa romanul a refuzat. 

"Pentru ca Stancu sa revina la echipa, ne-am mobilizat atat financiar, cat si din punct de vedere tehnic. Insa el era deja hotarat sa plece si nu s-a lasat convins. Astfel ca noi i-am zis: 'La reverede'", a spus Ali Ay in presa turca. 

Recent, Mircea Rednic confirma interesul dinamovistilor pentru o revenire a lui Stancu. 

"Poate ar fi interesat sa vina la Dinamo, nu e vorba numai de bani in fotbal. Sunt jucatori interesati sa vina, sa joace si sa profite de forma buna ca sa prinda apoi contracte importante in strainatate", a spus Rednic la o conferinta de presa. 

Totusi, Ionel Danciulescu a spulberat atunci visurile cainilor rosii si a spus ca el crede ca Stancu se va orienta tot care un club din Turcia. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!