Liga 1

Sacrificiile turcilor pentru Bogdan Stancu! Cum au incercat cei de la Bursaspor sa-l pastreze pe roman: Care sunt sansele sa revina in Liga 1  

Bogdan Stancu a renuntat la colaborarea cu clubul Bursaspor din Turcia. 

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 28 Decembrie 2018, 12:40
Data actualizarii: Vineri 28 Decembrie 2018, 12:45

Romanul de 31 de ani este acum dorit de Dinamo si ar putea reveni in Liga 1 din aceasta iarna. Totusi, principala optiune pentru roman ramane tot un club din strainatate, avand in vedere ca el a castigat zeci de mii de euro lunar la Bursaspor.  

Presedintele echipei din Turcia le-a marturisit jurnalistilor din aceasta tara ca a incercat sa-l convinga pe Stancu sa ramana acolo, insa romanul a refuzat. 

"Pentru ca Stancu sa revina la echipa, ne-am mobilizat atat financiar, cat si din punct de vedere tehnic. Insa el era deja hotarat sa plece si nu s-a lasat convins. Astfel ca noi i-am zis: 'La reverede'", a spus Ali Ay in presa turca. 

Recent, Mircea Rednic confirma interesul dinamovistilor pentru o revenire a lui Stancu. 

"Poate ar fi interesat sa vina la Dinamo, nu e vorba numai de bani in fotbal. Sunt jucatori interesati sa vina, sa joace si sa profite de forma buna ca sa prinda apoi contracte importante in strainatate", a spus Rednic la o conferinta de presa. 

Totusi, Ionel Danciulescu a spulberat atunci visurile cainilor rosii si a spus ca el crede ca Stancu se va orienta tot care un club din Turcia. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies