Bistrita Ovidiu Sabau Superliga

"Nu s-a investit niciodata in Romania ca acum!"

Antrenorul Gloriei Bistrita, Ioan Ovidiu Sabau, a declarat ca vrea ca in sezonul viitor sa nu aiba emotii pe final din cazua retrogradarii.
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 25 Iunie 2008, 17:15
Data actualizarii: Miercuri 25 Iunie 2008, 17:24

"Mi-as dori sa nu stau toata ziua cu frica in spate, retrogradam sau nu retrogradam. Imi doresc sa am jucatori pe care sa nu-i invat sa joace fotbal, sa stie ei. Imi doresc, cel putin in prima faza, sa ne clasam intre primele opt echipe. Deja in Romania se fac investitii foarte mari si jucatorii nu mai castiga sub 100.000 de euro, cel putin la primele opt-zece echipe.

Se investesc foarte multi bani in jucatori si sunt foarte multi jucatori straini in tara. Nu stiu daca este un avantaj. De cand sunt aici, e anul in care s-a investit cel mai mult in transferuri. Din cei zece pe care i-am adus, pe jumatate s-au dat bani.

Pe Dorel Zaharia l-am vrut, dar costa foarte mult si nu ni l-am permis. L-am vrut si pe Paun de la Dinamo, si pe Ciprian Petre, dar eu zic ca stam destul de bine, avem un lot mai echilibrat si mai valoros, dar asta o sa demonstram in campionat. Imi mai doresc inca trei jucatori ca sa am un lot de 20-22 de jucatori cam de aceeasi valoare. Vor mai fi cel putin doua transferuri", a spus Sabau.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies