Tatarusanu e jucatorul Stelei, dar ramane la Bistrita pana in 2009

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 26 Mai 2008, 17:26
Data actualizarii: Luni 26 Mai 2008, 17:26
HOROBA CONFIRMA TRANSFERUL

Mediafax / Directorul sportiv al clubului Gloria Bistrita, Ioan Horoba, a declarat, luni, agentiei MEDIAFAX, ca portarul Ciprian Tatarusanu va merge la echipa Steaua Bucuresti, insa din vara anului 2009, el urmand sa evolueze sezonul viitor tot la Bistrita, sub forma de imprumut.
"Tatarusanu va merge la Steaua. Am semnat un contract in toata regula, insa din 2009. Portarul va ramane si sezonul urmator la noi. Tatarusanu a fost cedat definitv Stelei din 2009", a spus Horoba.
"Sunt onorat de faptul ca am ajuns la Steaua, cel mai galonat club din fotbalul romanesc si sper ca, din momentul in care voi veni sa joc in Ghencea, sa demonstrez faptul ca merit sa evoluez la aceasta echipa", a declarat Tatarusanu pentru site-ul oficial al clubului din Ghencea.
Tatarusanu, in varsta de 22 de ani, a evoluat in 29 de partide pentru echipa antrenata de Ioan Ovidiu Sabau in acest sezon. In meciul cu Gloria Buzau, din aprilie, internationalul de tineret s-a accidentat si nu a mai fost folosit pana la finalul campionatului.

Mai mult pe www.mediafax.ro

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!