Ioan Ovidiu Sabau Superliga

Sabau: "Raman la Bistrita cel putin un an!"

Ioan Ovidiu Sabau a afirmat ca nu a avut niciun interes ascuns atunci cand a ales sa ramana la Gloria, desi a avut oferte si din alte parti.
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 25 Iunie 2008, 17:30
Data actualizarii: Miercuri 25 Iunie 2008, 17:32

”Nu trebuie interpretat ca am avut interes sa raman la Gloria. In iarna, cand mi-am dat acordul sa raman la Bistrita, am spus ce vreau sa se faca. Imi face placere sa lucrez aici, sunt sustinut, au avut rabdare cu mine ca antrenor, sa ma perfectionez".

"Consider ca mai am multe de invatat. Daca am pus conditii si oamenii au facut eforturi, e normal sa tin cont de parerea lor. Depind de domnul presedinte Jean Padureanu, de sponsori, daca voi pleca de aici E posibil sa stau mai mult de un an cat am contract. M-am implicat foarte mult".

"De la 7 dimineata am stat aici pe teren sa supraveghez lucrarile si mi-ar fi parut rau sa profite altii de sacrificiile mele. S-ar putea sa-mi cumpar anul acesta un apartament, o casa, sa se mute si familia mea aici. Mi-am propus sa raman un an de zile, poate chiar doi, dar totul depinde daca lumea va fi multumita de mine, de rezultate", a spus Sabau.

Modifică setările cookies