S-au facut de ras! Dinamovistii lui Multescu au comis-o inca o data! Au condus cu 2-0 la pauza, dar CSM Ramnicu Valcea s-a distrat in repriza a doua:

Autor: Sport.ro
Sambata 31 August 2013, 13:22

	S-au facut de ras! Dinamovistii lui Multescu au comis-o inca o data! Au condus cu 2-0 la pauza, dar CSM Ramnicu Valcea s-a distrat in repriza a doua:

► Mai sunt 5 minute si incepe meciul cu Ungaria! Intra AICI si hai in vestiarul nationalei sa vorbesti cu jucatorii! Ce le spui?

Dinamo nu merge deloc bine in inceputul de sezon. Cu doar 8 puncte acumulate in 6 meciuri si cu o infrangere dureroasa in fata Stelei, Gigi Multescu incearca din rasputeri sa redreseze echipa, mai ales ca beneficiaza de o pauza competitionala, prilejuita de meciurile echipei nationale.

Astfel, "cainii" au mers astazi la Ramnicu Valcea pentru un amical cu divizionara secunda, in dorinta de a isi continua pregatirea.

Multescu are, insa, toate motivele sa fie nemultumit de echipa sa, care a pierdut cu 3-2, dupa ce a condus cu 2-0 la pauza.

Dinamo a inceput tare meciul si a inscris prin Boubacar si Elton, dar pauza i-a scurtcircuitat pe jucatorii lui Gigi Multescu, care au cazut in repriza a doua.

CSM a intors scorul in minutele 73, 75 si 76, gratie  unor faze in care gazdele s-au distrat cu apararea adversa.

Pentru Dinamo a evoluat si George Tucudean, dar acesta a avut o prestatie stearsa.

Cum a aratat primul 11 al lui Dinamo:
Balgradean - Luchin, Durimel, Grigore, Grecu - Boubacar, Elton - Matei, Curtean, Lazar - Tucudean

Rezerve: Lungu - Rus, Asanovic, Thicot, Rotariu, Danciulescu, Maretic

Maratonul de vaccinare a început în București. Sute de persoane, la Sala Palatului
BRAT
Modifică setările cookies