Schimbul SURPRIZA pregatit de Steaua si CFR! Campionii trimit un mijlocas la Cluj si primesc DOI fotbalisti!

Autor: Sport.ro
Sambata 31 August 2013, 12:15

	Schimbul SURPRIZA pregatit de Steaua si CFR! Campionii trimit un mijlocas la Cluj si primesc DOI fotbalisti!

► Mai sunt 5 minute si incepe meciul cu Ungaria! Intra AICI si hai in vestiarul nationalei sa vorbesti cu jucatorii! Ce le spui?

Steaua insista in aceasta perioada pentru mai multe transferuri, cu care Reghecampf spera sa poata face fata in grupele Ligii si sa se bata la calificarea in primavara europeana.

Printre tintele Stelei se afla, dupa cum au dezvaluit oficialii din Ghencea, si Paul Batin si Pantelist Kapetanos, atacantii lui Cfr Cluj, pe care Steaua i-ar putea aduce printr-o mutare surpriza.

Potrivit editiei tiparite a Gazetei Sporturilor, Steaua l-ar putea trimite la schimb pe Mihai Radut, fotbalist nemultimit de statutul sau de rezerva, plus o suma de bani - 300 de mii de euro. Petre Grigoras il doreste cu insistenta pe Radut, care a avut o perioada extrem de buna la Pandurii, chiar sub comanda actualului antrenor al clujenilor.

In aceste conditii, stelistii spera sa ii poata aduce pe Kapetanos, 30 de ani, si Batin, 26 de ani, fotbalisti pe care oficialii din Ghencea i-au mai vrut si in trecut.

Pentru moment, insa, tranzactia este blocata de negocierile cu Marica si Wesley, cei doi atacanti care ar putea semna din postura de jucatori liberi de contract.

Pantelis Kapetanos a mai jucat la Steaua in perioada 2008-2011 si a inscris de 27 de ori in 65 de meciuri.

La CFR, atacantul grec a bifat 52 de aparitii si a inscris de 18 ori.

Revolutie in ring: Noaptea Campionilor la Timisoara! Supergala de box in direct la PRO X, vineri de la 9 seara!

Noul Cod Administrativ ar ajuta baronii locali. Cum vor putea ajunge penalii în Guvern
BRAT