Intariri de la Braga! CFR vrea sa profite de ELIMINAREA portughezilor din Europa si negociaza pentru un jucator crescut de Bayern!

Autor: Sport.ro
Sambata 31 August 2013, 10:58

	Intariri de la Braga! CFR vrea sa profite de ELIMINAREA portughezilor din Europa si negociaza pentru un jucator crescut de Bayern!

► Mai sunt 5 minute si incepe meciul cu Ungaria! Intra AICI si hai in vestiarul nationalei sa vorbesti cu jucatorii! Ce le spui?

CFR Cluj are un start ratat de sezon, fosta campioana a Romaniei trecand prin momente grele, atat dupa ce Mircea Rednic a fost dat afara, cat si dupa umilinta din Ghencea, 0-3 impotriva Stelei.

Cu un inceput dezastruos in Liga 1, reusind sa acumuleze doar 8 puncte din 18 posibile, sefii din Gruia sunt decisi sa mai aduca intariri la echipa, iar printre primele tinte se afla un fotbalist al Bragai, echipa eliminata de Pandurii din Europa League.

Potrivit editiei tiparite a Gazetei Sporturilor, sefii si-au trimis deja un reprezentant in Portugalia pentru a negocia aducerea a doi fotbalisti sub comanda lui Petre Grigoras.

Intre fotbalistii de care CFR se intereseaza se afla si Maximilian Haas, 27 de ani, legitimat la Sporting Braga. Crescut de Freising si Bayern Munchen, pentru care a jucat intre 2007 si 2011, insa doar pentru echipa secunda, Haas poate evolua atat ca fundas central cat si ca fundas de banda, fiind dorit la Cluj pentru a-i crea concurenta lui Javier Velayos.

Haas nu mai intra in vederile lui Jesualdo Ferreira si are mari sanse sa fie lasat sa plece de la Braga, mai ales in conditiile in care clubul nu va mai evolua in nicio competitie europeana si ar putea renunta la cativa fotbalisti.

O alta tinta a clujenilor este Mano, fotbalist legitimat la Estoril, ce joaca tot pe postul fundas dreapta. In varsta de 26 de ani, portughezul joaca la Estoril din 2012, fiind transferat de la Levadiakos, Grecia.

Acesta ar putea fi, insa, mai greu de convins, actuala sa echipa jucand in grupele Europa League, ceea ce l-ar putea determina sa ramana in Portugalia.

Cinci zile de haos în SUA. Un polițist și doi civili au murit în conflictele violente
BRAT