"S-a facut dreptate!" Cine sunt oamenii care au SALVAT-O pe CFR Cluj la TAS. Prima reactie a clubului dupa decizie

Situatie incendiara pe final de sezon in Liga I. CFR Cluj si-a luat cele 24 de puncte inapoi de la TAS si urca de la retrogradare pana pe locul 3 in Liga I.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 22 Mai 2015, 11:01
Data actualizarii: Vineri 22 Mai 2015, 21:24

Patru oameni de la CFR, Razvan Zavaleanu, Mihai Pop, directorul de relatii internationale, prorectorul UBB Radu Catana si avocatul Razvan Pana au lucrat alaturi de avocatul si asistentii de la TAS pentru a salva clubul in acest caz.

Administratorul judiciar al CFR-ului a declarat pentru stiridesport.ro ca "s-a facut dreptate" prin decizia TAS de a da inapoi cele 24 de puncte celor de la CFR Cluj:

"A fost anulata in integralitate. A fost o echipa mare care s-a ocupat de acest lucru. In afara de de avocatul de la TAS si asistentii lui, am fost patru de la Cluj, eu, Mihai Pop, directorul de relatii internationale la CFR Cluj, profesorul Radu Catana, prorectorul UBB, Razvan Pana, avocatul CFR-ului de la Bucuresti. A fost o pregatire foarte intensa a cauzei, care a pornit odata cu hotararea comisiei de recurs. A fost o cauza care a durat mai bine de 7 ore, dar am avut o incredere foarte mare ca rezultatul va fi unul pozitiv."

"Stiam ca argumentele noastre legale sunt mai puternice decat cele de la FRF. Din punct de vedere legal, am considerat ca stam foarte bine inca de la prima instanta, iar organismele de judecata romane trebuia sa respecte legea romana, dar au ignorat acest lucru. Vreau sa-i multumesc avocatului Ibarrola si celor mentionati mai sus, deoarece munca a  fost foarte mare. Este o decizie care indreapta lucrurile, era pacat sa fie pierdute punctele castigate pe teren. Nu am vrut niciodata sa ma gandesc ca vom pierde, pentru ca in procesul de insolventa sumele din drepturile TV erau foarte importante pentru noi," a spus Razvan Zavaleanu, administratorul judiciar al CFR-ului.

CITESTE SI

Modifică setările cookies