CFR Cluj Iuliu Muresan Liga 1

FOTO | Documentul care poate ingropa cea mai performanta echipa a ultimului deceniu! CFR Cluj are sanse mici sa isi ia inapoi cele 24 de puncte

Depunctata in pauza competitionala si ajunsa in zona retrogradabila, CFR Cluj are o ultima sansa de a ramane in prima liga - victoria la TAS.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 13 Mai 2015, 20:17
Data actualizarii: Miercuri 13 Mai 2015, 21:12

CFR Cluj, cea mai performanta echipa a ultimului deceniu in fotbalul romanesc, a ramas fara 24 de puncte in pauza dintre tur si retur, formatia clujeana fiind sanctionata in urma neachitarii datoriilor catre 5 jucatori.

CFR-ul a cazut astfel de pe pozitia a doua pana pe a 17-a, iar singura sansa de salvare ramane apelul facut la TAS.

Clujenii au facut recurs imediat dupa anuntul facut de Comisia de Disciplina a FRF, iar surse din cadrul clubului au anuntat in mai multe randuri ca CFR-ul va avea castig de cauza.

Cu toate acestea, un document prezentat de cotidianul Gazeta Sporturilor schimba datele problemei. Potrivit sursei citate, CFR-ul s-a angajat la inceputul anului, printr-o adresa trimisa catre FRF, sa plateasca datoriile la primirea banilor din drepturile TV, lucru care nu s-a intamplat.

FRF a decis sa se apere la TAS in cazul apelului facut de CFR, iar prezentarea acestui document i-ar putea determina pe judecatorii de la Lausanne sa respinga dosarul CFR-ului.

Modifică setările cookies