Adrian Mutu Rapid Superliga Adrian Mutu

S-a decis! Stafful tehnic cerut de Adrian Mutu pentru a semna cu Rapid

Adrian Mutu se află în negocieri avansate cu Rapid.

Iosif Pintilie
Data publicarii: Marti 22 Februarie 2022, 17:44
Data actualizarii: Marti 22 Februarie 2022, 18:26

Adrian Mutu, fostul antrenor de la FCU Craiova, ar putea prelua echipa Rapid dacă oficialii giuleșteni vor renunța la Mihai Iosif.

Cu ce staff ar veni Mutu la Rapid

Adrian Mutu ar urma să pregătească echipa pentru play-out. În campionat, Rapid are un program ușor (Dinamo, FCU Craiova și Academica Clinceni), însă este limitată de rezultatele a trei echipe: FC Argeș trebuie să obțină cu cinci puncte mai puțin decât Rapid, iar Farul sau FC Botoșani să aibă rezultate bune pentru Rapid.

Pentru a accepta să vină la Rapid, Mutu vrea să își aducă pentru oameni în staff. Primul dintre ei este Bogdan Pătrașcu, antrenor secund care a mai colaborat cu ”Briliantul” și la FCU Craiova, anunță ProSport.

De asemenea, Ciprian Niță este un alt nume dorit de Mutu. Fost secund al lui Mihai Teja, Niță s-a cunoscut cu fostul selecționer al naționalei U21 pe când era examinator al școlii de antrenori de la FRF.

Antrenor cu portarii ar urma să fie Eduard Stăncioiu, cu care a mai colaborat la Al Wahda U21. Tot din Golf și-a cunoscut Mutu și preparatorul fizic. Roberto Buerrero este așteptat la Rapid. Ela  lucrat la mau multe echipe din România: portul Studențesc, FC Vaslui sau Viitorul, unde a stat cinci ani.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!