EXCLUSIV Dinamo va fi singurul club din București cu magazin în mall! Lovitura pregătită de conducerea ”câinilor”

Dinamo magazin dinamo Razvan Zavaleanu Superliga
Daniel Anghel
Data publicarii: Marti 22 Februarie 2022, 17:29
Data actualizarii: Marti 22 Februarie 2022, 17:32

După ce a rămas fără magazinul oficial de la stadionul din ”Ștefan cel Mare”, închis de mai multă vreme, Dinamo plănuiește deschiderea unui ”fan shop” oficial într-o altă locație.

Conducerea ”câinilor” îi asigură pe fani că vor avea un magazin oficial în ”scurtă vreme”. Și nu oriunde, ci într-un mall! Răzvan Zăvăleanu, administratorul judiciar al clubului, spune că se poartă discuții cu reprezentanții a doua mall-uri pentru deschiderea unui fan shop.

Dinamo ar putea fi, astfel, singurul club din București cu un fan shop oficial într-un mall. Și rivalii de la FCSB au avut un magazin în Centrul Comercial ”Grand Arena”, din zona Berceni, dar a fost închis în urma scandalului cu CSA Steaua.

Dinamo va deschide un magazin oficial în mall: ”Se negociază”

„Noi trebuie să ne concentrăm pe probleme ce țin de insolvență, de salvarea echipei de la faliment, în măsura în care este posibil, salvarea echipei de la retrogradare, dar pe aspectele executive zilnice nu suntem noi persoanele potrivite să vorbim despre treaba asta. 

Ceea ce pot eu să vă spun este că, în scurtă vreme, Dinamo va avea un magazin. Se negociază cu două mall-uri în momentul ăsta, vom deschide un magazin într-unul dintre acestea. Mai avem niște proiecte pe care nu aș vrea să le dezvălui astăzi, pentru că sunt ”on-going” și în momentul în care voi avea ceva clar, o să spunem. 

La Dinamo erau atât de multe probleme încât am încercat să le rezolvăm într-o oarecare ordine logică. Dacă partea de marketing este una foarte importantă în viața oricărei echipe, noi am avut în primul rând de rezolvat probleme de insolvență, ca să nu mai zic de cele sportive, cum ar fi interdicția la transferuri, care a necesitat procese și tot felul de chestii de genul acesta”, a spus Răzvan Zăvăleanu, administratorul judiciar al lui Dinamo, pentru www.sport.ro.

Dinamo, în continuare pe loc retrogradabil

Dinamo are doar 16 puncte în Liga 1. Este tot pe locul 15, chiar dacă a câștigat cu 4-0 meciul cu Gaz Metan, dar diferența față de următoarea clasată, Gaz Metan Mediaș, este acum de șase puncte. 

Sunt șanse mari ca medieșenii să piardă încă șase puncte din cauza unei datorii către fostul antrenor al echipei, Mihai Teja, în valoare de 70.000 de euro. 

Ultimele meciuri ale lui Dinamo din sezonul regulat:

Rapid - Dinamo

Dinamo - Sepsi

CFR Cluj - Dinamo

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!