Rusescu, Pantilimon, Chiriches si Rat, 'titulari' in nationala fotbalistilor care NU joaca fotbal! Lot de 30 de milioane €! Cum arata primul 11 si cine e antrenor:

Autor: Sport.ro
Vineri 20 Septembrie 2013, 11:12

	Rusescu, Pantilimon, Chiriches si Rat, 'titulari' in nationala fotbalistilor care NU joaca fotbal! Lot de 30 de milioane €! Cum arata primul 11 si cine e antrenor:

►Dinamo – Sanatatea, marti 20:30, IN DIRECT Sport.ro si Voyo.ro! Vezi AICI cand joaca Steaua, Rapid si U Craiova - Petrolul! Bate Cupa!

In ciuda situatie dezastruoase din fotbalul intern, Romania a reusit in ultimii ani sa exporte pe bani multi jucatori la echipe importante din Europa.

Teoretic, avem fotbalisti care evolueaza in primele ligi din Anglia, Spania sau Franta. Practic, insa, acesti fotbalisti... nu joaca fotbal.

Situatiile difera. Sunt jucatori care trebuie sa se obisnuiasca cu gandul ca vor ramane la statutul de 'rezerva', cel putin in viitorul apropiat, ca Pantilimon, Rusescu sau Rat, dar si jucatori care pot spera la mai mult, cum esta cazul lui Chiriches, sau cel al lui Marica.

Presa engleza scrie ca Vlad Chiriches si-ar putea face debutul la Tottenham in weekend, la meciul de campionat cu Cardiff, in conditiile in care problema permisului de munca a fost rezolvata inca de ieri.

Pana atunci, ne putem 'mandri' cu o nationala de fotbalisti care nu joaca fotbal, cotata la 30 de milioane de euro.

Cum arata primul 11: Pantilimon (2,5 mil €)- Tamas (1,5 mil €), Chiriches (9,5 mil €), Chivu (2 mil €), Rat (2 mil €) - Banel Nicolita (1,5 mil €), Nistor (1,5 mil €), Torje (4 mil €) - Rusescu (2,5 mil €), Marica (1,5 mil €), Marius Niculae (0,8 mil €)
Antrenor: Ladislau Boloni
- cotele de piata au fost exprimate conform site-ului transfermarkt.de -

Măsurile autorităților din România împotriva coronavirusului. Avertisment SRI privind situația de la frontieră
BRAT