Realul amana proiectul FABULOS cu care ar revolutiona fotbalul! Madrilenii mai asteapta pana vor avea propria insula! Anuntul facut de spanioli:

Autor: Sport.ro
Vineri 20 Septembrie 2013, 10:26

	Realul amana proiectul FABULOS cu care ar revolutiona fotbalul! Madrilenii mai asteapta pana vor avea propria insula! Anuntul facut de spanioli:

►Dinamo – Sanatatea, marti 20:30, IN DIRECT Sport.ro si Voyo.ro! Vezi AICI cand joaca Steaua, Rapid si U Craiova - Petrolul! Bate Cupa!

Proiectul Insulei Real Madrid a cazut pentru moment, este anuntul facut de jurnalistii iberici de la Marca, care anunta ca planul de a contrui un complex de 7 stele, special pentru Cristiano Ronaldo si Sergio Ramos, nu va vedea lumina zilei pana in 2015, atunci cand ar fi fost programat sa fie gata.

Consiliul de administratie al Realului, condus de Florentino Perez, a stabilit sa construiasca un resort special pentru echipa, in Emiratele Arabe Unite, insa demararea proiectului va mai avea de asteptat, dupa ce oficialii au decis sa mute locatia, Ras Al-Khaimah nemaifiind luata in considerare.

Astfel, acestia negociaza acum cu seicii din alte emirate, in speranta ca vor putea obtine acceptul de a construi micuta insula.

In cazul in care proiectul va avansa si va ajunge in stadiul de constructie, Real Madrid va deveni singura echipa de fotbal din lume care va avea propria insula si propriul orasel, acestia urmand sa aiba toate facilitatile.

Dezastru în trenurile CFR. Oamenii călătoresc în condiții inumane, fără aer condiționat și în mizerie
BRAT
Modifică setările cookies