REVOLTA lui Pintilii: "Ne-am saturat de circ! Suntem vai mama noastra! Toti" Mesaj dur pentru conducatori

REVOLTA lui Pintilii: "Ne-am saturat de circ! Suntem vai mama noastra! Toti" Mesaj dur pentru conducatori

Mihai Pintilii spune ca s-a saturat de contrele dintre conducatori. 

FCSB si CFR se bat pentru titlu, iar discutiile despre jocuri necurate sunt in toi. Pintilii, unul dintre capitanii Stelei, spune ca s-a saturat de acesta discutii si cere ca lumea fotbalului sa se concentreze doar pe jocuri.


"Conexiuni? Budescu a zis acum cateva zile ca tot ce se intampla e un circ! A avut dreptate. Asta se intampla. E doar un circ! De la noi se asteapta foarte mult fotbal, dar oamenii arunca cu mocirla. Oricum nu suntem noi niste jucatori valorosi sa zicem ca jucam prin nu stiu ce campionate. Suntem vai mama noastra! Toti! Si lumea asteapta pe la televizor sa jucam fotbal, iar ei fac cel mai mare circ din tara. Si se cearta intre ei. Hai mai bine sa vedem ca suntem la pamant toti! Jucam asa cum suntem noi, vai mama noastra, dar lasati-ne sa jucam si nu va mai certati! Va certati degeaba pentru nimic.

Pentru ce? Faceti circ si va certati. Si noi jucam fotbal... Lasati-ne si bucurati-va de jocul asta urat al nostru... Se pare ca lumea nu se plictiseste de circ. Daca asta vor...

A ajuns Bogdan Mara sa spuna ca Dica are o relatie de prietenie cu Calin... Va dati seama unde a ajuns fotbalul? Mai bine sa ne vedem de treaba noastra! Eu vreau sa ofer un spectacol la Cluj pentru ca jucam cu un stadion plin. Uitati-va public la Craiova, uitati-va ca pe unde mergem vine lumea in numar mare. Asta ma bucura! Ca le putem oferi o sansa si sa se bucure de fotbalul asta putin care a mai ramas", a spus Pintilii intr-o conferinta de presa.

Budescu e prefatul lui Pintilii.

"Avem un jucator special. Budescu are mereu sclipiri cand nu ne iese jocul. Toata lumea stie asta. E fotbalistul care ne scoate mereu si e clar ca fara el nu am fi aici".

VIDEO PROTVPLUS.RO

Mărturia unui marinar român, martor la dezastrul din Turcia: „Încercau să stingă incendiul cu mâinile goale”
BRAT
Modifică setările cookies