CFR Cluj Damjan Djokovic Dan Petrescu Superliga

VIDEO Revine la CFR Cluj? Ce spune Dan Petrescu despre transferul unui jucător cu patru titluri de campion în palmares

CFR Cluj l-ar putea aduce pe Damjan Djokovic înapoi la echipă.

Iosif Pintilie
Data publicarii: Duminica 30 Ianuarie 2022, 23:59
Data actualizarii: Duminica 30 Ianuarie 2022, 23:53

Croatul de 31 de ani a ajuns la Rizespor în urmă cu un an, unde nu este om de bază, spre dezamăgirea  mijlocașului. Acesta a jucat în 22 de meciuri în acest sezon, marcând de patru ori, însă fotbalistul vrea să revină la Cluj.

Și din partea ardelenilor există interes pentru el. Totuși, Dan Petrescu susține că nu se poate discuta despre acest transfer, deocamdată. În același timp, Petrescu îl dorește, dacă acesta poate veni gratis.

Djokovic, la CFR?

"Djokovic are acum contract cu Rize, n-ar fi bine să vorbesc de el. Dar e un jucător care a făcut treabă la CFR, a făcut istorie. Rămâne de văzut dacă va fi liber sau dacă clubul îl lasă. Nu prea știu mai multe. 

Am vorbit în ziare că Djokovic se întoarce la CFR, cu mine n-a vorbit nimeni. Să mai așteptăm puțin, nu știu ce se întâmplă acum (n.r. – în privința unor transferuri)", a spus Dan Petrescu, în cadrul unei conferințe de presă.

În 152 de meciuri jucate pentru CFR Cluj, Damjan Djokovic a marcat de 13 ori și a oferit 15 pase decisive. Cesena (46 de meciuri/4 goluri), Rizespor (41/6), Ajaccio (39/2), Livorno (33/1), Spezia (20/3), Monza (12/4), Furth (7/0), Rijeka (3/0), Bologna (1/0) și Spartak Trnava (1/0) sunt celelalte echipe pentru care a evoluat mijlocașul.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!