Revenire spectaculoasă la FCSB: "Va bate toate recordurile!"

FCSB alexandru pantea Mihai Stoica Octavian Popescu Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 30 Iunie 2024, 16:45
Data actualizarii: Duminica 30 Iunie 2024, 16:45

Mihai Stoica, managerul general de la FCSB, a oferit detalii despre situația jucătorilor accidentați din lotul campioanei României.

La cantonamentul din Olanda efectuat de FCSB nu au luat parte jucătorii convocați la naționala României pentru EURO 2024, dar nici Octavian Popescu și Alexandru Pantea, care au probleme medicale și au rămas în România pentru a se recupera.

Alexandru Pantea revine pe teren mai rapid. Octavian Popescu, apt din august

Mihai Stoica spune că Octavian Popescu a fost operat pentru o sinuzită, iar jucătorul de 21 de ani este așteptat să revină pe teren în luna august.

În privința lui Alexandru Pantea, managerul general de la FCSB anunță că fundașul dreapta va reveni mai rapid decât era preconizat. În februarie, în timpul unui antrenament, internaționalul U21 a suferit o ruptură a ligamentelor încrucișate, iar ulterior a fost operat la Ruma. Perioada de indisponibilitate era inițial estimată la 6 luni.

"Pe Octavian Popescu l-a operat doctorul Bogdan Mocanu. A avut o sinuzită foarte, foarte complicată. El nu putea să respire. Respira pe gură, nu putea să doarmă noaptea. Acum e alt om. În jurul datei de 15 iulie va începe să alerge, în jurul datei de 1 august se va antrena cu echipa, iar după o săptămâna va putea juca.

Pantea cred că va fi gata mai repede. Îmi mai trimite Ovidiu Kurti, cel care lucrează cu el, niște filmulețe. Eu știam de Pantea că va bate toate recordurile. Îi cunosc caracterul. Pantea va intra mai repede cu echipa", a spus Mihai Stoica, la Prima Sport.

Octavian Popescu și Alexandru Pantea sunt principalele două variante ale lui FCSB pentru respectarea regulii U21 și în noul sezon. În absența lor, alte variante posibile sunt Alexandru Musi și Eduard Radaslavescu, ambii în vârstă de 19 ani.

Cu toate acestea, Gigi Becali a amenințat că FCSB nu va folosi jucător U21 la meciul din Supercupa României împotriva celor de la Corvinul Hunedoara, caz în care FCSB ar pierde trofeul la masa verde. Totuși, omul de afaceri este încrezător că va avea câștig de cauză la Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne (DETALII AICI).

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!