Motivul pentru care FCSB ar putea să piardă Supercupa României la masa verde: "Noi tot încercăm"

FCSB Corvinul Hunedoara SuperCupa Romaniei Fotbal intern
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 30 Iunie 2024, 11:14
Data actualizarii: Duminica 30 Iunie 2024, 11:08

Supercupa României 2024, FCSB - Corvinul Hunedoara se joacă joi, 4 iulie, de la ora 20:00. 

Joi, 4 iulie, începând cu ora 20:00, Stadionul Ghencea va găzdui ediția 2024 a Supercupei României.

Trofeul va fi disputat între campioana Superligii, FCSB și câștigătoarea surprinzătoare a Cupei României, Corvinul Hunedoara.

FCSB, fără jucător U21?

În urmă cu câteva zile, Gigi Becali ca declarat că nu intenționează să respecte regula U21 pentru meciul din Supercupa României, motiv pentru care ar putea apărea probleme legate de regulamentul competiției interne, care ar putea duce chiar și la o victorie la masa verde pentru Corvinul Hunedoara.

Mihai Stoica a explicat că finanțatorul campioanei României nu pare să renunțe la această idee, chiar dacă au încercat să-l convingă.

"Dacă aşa anunţă, bănuiesc că aşa va fi. Noi tot încercăm să îl convingem să nu facem asta, dar decizia îi aparţine şi probabil că aşa se va întâmpla.

Cum să nu se joace meciul? Bineînţeles că se joacă meciul. Se poate întâmpla să joci cu jucător sub vârstă şi să nu ai în ultimele secunde jucător sub vârstă, e acelaşi lucru", a spus oficialul FCSB, la Prima Sport

"Pe mine mă interesează ca eu să joc Supercupa cu echipa pe care vreau să o fac eu. Vreau să câştig bani, vreau Liga Campionilor. Federaţia mă opreşte. O să vezi că eu nu joc în Supercupă cu U21. Eu în Supercupă o să verific echipa. Nu joc cu U21. Îi bag pe cei mai buni! Nu mă obligi pe mine să joc cu U21. Aşa vreau, să dea (n.r. meci pierdut 3-0). Merg la TAS. Să vedem dacă la TAS pot să spună că mă pot obliga. Eu le trimit foaie înainte, că nu mai vreau regula asta.

Nu trebuie să am cea mai bună echipă când joc cu Maccabi? Nu pot să fac experienţa mea de echipă. Să fac selecţia mea. Mă deranjează impunerea. Nu mai este Tavi Popescu. Aici nu mai e vorba de impunere. Nu mai e vorba de principiu. Acum trebuie să îmi fac echipa de Liga Campionilor şi am 3-4 meciuri înainte", a declarat Gigi Becali, la Digisport.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!