Adrian Mititelu Jr. FCU Craiova Mihai Rotaru Universitatea Craiova Superliga

Replică dură a lui Mititelu jr pentru Mihai Rotaru: „Karma o să îi bată la ușă! Nota de plată o va primi când îi va fi lumea mai dragă!”

S-au încins spiritele în Bănie cu o săptămână înainte de întâlnirea directă. 

Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Sambata 25 Septembrie 2021, 10:35
Data actualizarii: Sambata 25 Septembrie 2021, 11:01

Declarațiile lui Mihai Rotaru nu au rămas netaxate de conducerea lui FCU Craiova, iar Adrian Mititelu jr. a venit cu o replică pentru finanțatorul Universității Craiova. Disputa a plecat de la numărul fanilor pe care cele două echipe îl strâng în tribune. 

Rotaru a spus că meciul nu este unul de orgoliu, punctând că echipa sa are mai mulți spectatori, spre deosebire de rivala FCU Craiova, moment în care finanțatorul a ținut să îi dea o replică. 

  • Adrian Mititelu jr

„O să îi bată karma la ușă!”

Țin să îi reamintesc lui Rotaru ca aici nu suntem la ANRP, unde își supraestima despăgubirile prin dosare, ci suntem la fotbal. Să își potolească prostul obicei de a supraestima numărul spectatorilor care vin la CSU!

A vândut 6.000 de abonamente cu 20 de lei. La meciul lor cu Sepsi nu au fost 10.000 de oameni, cum nici la meciul nostru cu Steaua (n.r. FCSB) nu au fost 6.000. Am avut 8.000 de spectatori la meciul cu Steaua, cu tot cu loje. Deocamdată media de spectatori ne este favorabilă. Suntem peste ei!

Linia se va trage la sfârșitul sezonului, nu după 9 etape. 7 ani s-au distrat singuri prin Craiova și prin Liga 1, dar s-a terminat. Karma și Dumnezeu o să îi bată la ușă lui Rotaru cât de curând. Nota de plată pentru răul făcut familiei mele și suporterilor echipei Universitatea Craiova o să o primească când îi va fi lumea mai dragă. Îi propun să își mai facă o asociație - Asociația Pentru Protecția Numărului de Spectatori”, a spus Adrian Mititelu jr. pentru gsp.ro

Declarația lui Mihai Rotaru

„Nu e un meci de orgoliu cu cealalaltă Craiova. S-a văzut că s-a tras o linie. Am jucat cu Sepsi luni și am avut 10.000 de spectatori, la ora 21, iar ceilalți, cu FCSB-ul la ora 20, cu 5500 – 6000 de spectatori. De-asta spuneam că îmi doresc să vină în Liga 1, pentru a se spulbera acest mit, cu suporteri mai mulți sau mai puțini”, a spus finanțatorul Universității Craiova pentru ProSport. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies