VIDEO EXCLUSIV Renegatul se întoarce la Dinamo: „Are un program separat 7-8 zile” Anunțul lui Iuliu Mureșan

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 16 Februarie 2022, 12:06
Data actualizarii: Miercuri 16 Februarie 2022, 12:37

Directorul special al lui Dinamo l-a convins pe inamicul DDB-ului să revină în Ștefan cel Mare. 

Steliano Filip (27 ani) a declarat clar și răspicat că nu mai dorește să continue la Dinamo. Fundașul stânga a mărturisit că este deranjat de modul în care a fost tratat de galeria „câinilor”, mulți dintre suporteri amenințându-l. 
 
Doar că Filip nu a reușit să-și găsească o nouă echipă în această perioadă de transferuri, cu toate că a fost în contact cu mai multe cluburi din Ungaria, iar Iuliu Mureșan îl așteaptă cu brațele deschise la Dinamo. 

Iuliu Mureșan: „Steliano Filip a revenit la sentimente mai bune”

„Steliano Filip a fost la înmormântarea tatălui lui Torje. Acum este ok, a revenit la sentimente mai bune. L-am rugat toți să se întoarcă, este un jucător important.
 
Are un program separat 7-8 zile, sper să-l vedem în lot și după, de ce nu, în teren”, a declarat Iuliu Mureșan la Ora Exactă în Sport, la PRO X. 
 
În acest sezon, Steliano Filip a bifat 13 prezențe pentru gruparea din Ștefan cel Mare în Liga 1, în care a oferit și o pasă decisivă. De asemenea, jucătorul a ieșit în evidență și cu cele 7 cartonașe primite, dintre care 6 galbene și unul roșu, cu FCSB, în toamna anului trecut. 
 
Prima partidă pentru Dinamo va fi contra lui Gaz Metan Mediaș, echipa de unde a transferat 3 jucători cu două zile înainte de meciul direct, pe 18 februarie, de la 19:55, LIVE TEXT pe www.sport.ro
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!