Victor Becali iese la atac: „Toți jucătorii care trec prin fața clubului sunt luați! Trece unul în tramvai, îl ia Dinamo!” 

Victor Becali Dinamo Liga 1 Superliga
Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Marti 15 Februarie 2022, 19:32
Data actualizarii: Marti 15 Februarie 2022, 19:34

Situația de la Dinamo devine din ce în ce mai critică odată cu trecerea timpului. 

„Câinii” se află pe penultimul loc în clasament, cu 13 puncte obținute în 26 de meciuri jucate, cu 9 mai puțin decât Gaz Metan Mediaș, aflată pe locul 14 și cu două mai multe decât ultima clasată, Academica Clinceni. Oficialii au reușit să facă transferuri în iarnă și pare că nu se opresc aici, însă niciunul dintre fotbaliștii aduși până în prezent și utilizați nu a convins. 

Ultima mutare din Ștefan cel Mare ar putea fi Răzvan Grădinaru, rămas liber de contract după despărțirea de Gaz Metan Mediaș. Mijlocașul a dezvăluit că negociază cu Dinamo, astfel că ar putea semna în zilele următoare. 

Victor Becali: „Trece unul în tramvai, îl ia Dinamo!”

Cu toate astea, mutările făcute de Dinamo nu conving pe toată lumea, în special pe Victor Becali, dinamovist declarat, care a criticat dur transferurile. Mai mult, fostul agent a vorbit și despre retrogradarea echipei, dezvăluind că vede acest lucru ca pe un beneficiu. 

„Nu sunt optimist în privința lui Dinamo, dar întreb: se salvează și la anul ce face? Sau se fac 18 echipe și la anul ce face? 20 de echipe? Cum se pun pe picioare? Așa, dacă iei toți jucătorii care trec prin fața clubului? Toți jucătorii care trec prin fața clubului, îi ia Dinamo. Trece unul în tramvai, îl ia Dinamo.

În afară de Rici (Grigore), Torje, Matei, Răuță, în rest ce jucători cunoscuți mai are Dinamo? Cred că e mai bine pentru Dinamo să se ducă în ‘B’, cu un buget mic, cu tineri. Să ajungă sănătos din nou în prima ligă.

Ce poate să facă Stoican la Dinamo? Când vin 15 jucători, pleacă 14, ce poți să faci? Nici măcar nu se cunosc jucătorii, le trebuie o perioadă. Iar antrenorul are nevoie de timp ca să le știe prenumele tuturor jucătorilor. Eu spun că această situație, cu jucătorii neplătiți, nu poate merge la infinit”, a declarat Victor Becali pentru Digi Sport. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!