VIDEO EXCLUSIV "A semnat chiar acum!" Iuliu Mureșan a anunțat în direct încă un transfer-surpriză la Dinamo 

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 16 Februarie 2022, 11:36
Data actualizarii: Miercuri 16 Februarie 2022, 12:36

Dinamo continuă să transfere de la Gaz Metan Mediaș. 

Intrat miercuri dimineață în direct la Ora Exactă în Sport de la Pro X, Iuliu Mureșan a anunțat că Dinamo a perfectat în această dimineață încă trei transferuri. 

Vlad Morar, transferat de Dinamo

Iar "filiera" Gaz Metan Mediaș se pare că funcționează perfect pentru trupa din Ștefan cel Mare, unde salariile sunt la zi, spre deosebire de formația lui Ilie Poenaru, aflată în colaps financiar. 

Dacă mutările lui Răzvan Grădinaru și Gabriel de Moura erau cunoscute de două zile dar azi au prins contur, ultimul jucător pe listă e Vlad Morar. Și atacantul în vârstă de 28 de ani a semnat cu Dinamo în această dimineață.

"Grădinaru a semnat. A mai semnat Vlad Morar chiar acum, de asta nu am putut răspunde. Urmează să mai semneze De Moura și Irobiso, dacă îl dă Comisia liber. El nu a făcut o reziliere cu Mediașul, cei trei au reziliat amiabil și i-am luat. Grădinaru, De Moura și Vlad Morar ar putea să joace cu Gaz Metan.

E o situație ciudată, dar nu este provocată de noi. Este provocată de problemele mari pe care le are Mediaș. Ei rămas vreo 7 jucători am înțeles, dacă își găsesc echipe în cinci zile devin liberi și îi putem legitima.

Toți cei trei jucători au jucat bine cu CFR-ul, au ritm de meci, îi putem pune în teren, îi și cunoaștem. Acestea sunt avantajele, de aceea i-am și luat", a declarat Iuliu Mureșan, la Ora Exactă în Sport de la Pro X. 

Cotat la 350.000 de euro, Vlad Morar poate juca pe orice post din linia ofensivă și a evoluat în 19 de partide în acest sezon pentru Gaz Metan Mediaș. Jucătorul în vârstă de 28 de ani a marcat trei goluri pentru gruparea pregătită de Ilie Poenaru.

  • Dinamo e pe locul 15, cu 13 puncte, după ce a remizat etapa trecută cu UTA, scor 0-0. Mediaș se află pe locul 14 în ierarhia Ligii 1, cu 24 de puncte.
  • Partida dintre Dinamo și Gaz Metan Mediaș va avea loc vineri, de la 19:55.
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!