Reghe era sa-i CEARA bani lui Kapetanos dupa ce a marcat! De ce l-a IERTAT de amenda! Faza care l-a enervat pe antrenor:

Autor: Sport.ro
Marti 17 Septembrie 2013, 15:25

	Reghe era sa-i CEARA bani lui Kapetanos dupa ce a marcat! De ce l-a IERTAT de amenda! Faza care l-a enervat pe antrenor:

►Sign up for Europa! Pandurii – Dnepr, joi 19 septembrie ora 20:00, IN DIRECT PRO TV si Voyo.ro!

Steaua l-a transferat pe Kapetanos a doua oara, asta dupa ce in primul 'mandat' in Ghencea a impresionat prin golurile marcate.

Grecul si-a dorit mult sa inscrie chiar in prima partida de la revenire, asa ca la meciul cu Sageata a luat mingea si a batut un penalty, asta chiar daca nu era pe lista executantilor.

ProSport scrie ca Pantelis Kapetanos trebuia sa fie in mod normal amendat pentru ca nu a respectat indicatiile si pentru ca nu i-a pasat ca altcineva urma sa execute. Pana la urma, a fost iertat, astfel ca nu va plati bani pentru gestul sau.

Pana la finalul meciului cu Sageata, 5-0, grecul a mai marcat o data.

Regula a fost impusa de Reghecampf dupa ce in ultimele meciuri Steaua a ratat mai multe lovituri de la 11 metri. Astfel, de fiecare data cand urmeaza un meci, stelistii exerseaza si loviturile de la 11 metri. Apoi, cel care da cele mai multe goluri devine executantul desemnat la partida urmatoare, ceea ce nu era cazul grecului, proaspat venit la echipa.

Bulgaria va scăpa de MCV. Comisia Europeană: ”Progresele înregistrate, suficiente”
BRAT