"Cu tot respectul pentru el, Steaua are nevoie de altcineva acolo!" INCA o problema pentru Reghe! Mesajul transmis din interior

Autor: Sport.ro
Marti 17 Septembrie 2013, 09:37

	"Cu tot respectul pentru el, Steaua are nevoie de altcineva acolo!" INCA o problema pentru Reghe! Mesajul transmis din interior

►Sign up for Europa! Pandurii – Dnepr, joi 19 septembrie ora 20:00, IN DIRECT PRO TV si Voyo.ro!

Presedintele de imagine al Stelei, Helmuth Duckadam, crede ca Reghe ar trebui sa aduca un portar experimentat in locul lui Nita pentru a-i crea concurenta lui Tatarusanu. Duckadam e de parere ca goalkeeperul adus in vara de la Chiajna e predispus la erori care ar putea insemna puncte pierdute pentru campioni.

"Tatarusanu a ajuns la maturitatea de care are nevoie un portar, se concentreaza foarte bine. E foarte greu sa fii portar la Steaua, ai meciuri cu un singur sut la poarta. Daca acolo gresesti, toata vina cade asupra ta. Am avea nevoie de un portar secund cu experienta. Cu tot respectul pentru Nita, e nevoie de cineva care a avut meciuri importante in trecut", a spus Duckadam la Dolce Sport.
 

Joshua vs Ruiz: sambata, 00:45, PRO TV! Supergala BATALIA CONTINENTELOR incepe la 20:00 la PRO X!

6 milioane de români păcăliți de mirajul îmbogățirii, după Revoluție. Evoluția sistemului bancar după „Caritas" și „FNI"
BRAT