Rednic, facut PRAF de un fost presedinte de la Dinamo: "A zis ca lucreaza gratis? Poate Mircica isi mai linge degetele cu atata transferuri"

Rednic, facut PRAF de un fost presedinte de la Dinamo: "A zis ca lucreaza gratis? Poate Mircica isi mai linge degetele cu atata transferuri"

Despre Negoita: "Dumnezeu iti da tot felul de rude" / Despre Rednic: "Poate managerul Mircica isi mai linge degetele cu atata transferuri".

Autor: Gabriel Chirea

Constantin Anghelache, fost presedinte al lui Dinamo la sfarsitul anilor ’80, dar si presedinte executiv intre 2013 si 2015, a vorbit despre relatia cu nepotul sau, Ionul Negoita, actualul patron al clubului, dar i-a transmis si cateva mustrari lui Mircea Rednic, antrenorul "cainilor". 

CE ZICE DESPRE RELATIA CU IONUT NEGOITA:

"Se stie ca e nepotul meu. Dumnezeu iti da tot felul de rude, nu e problema. Eu il respect, din cand in cand mai vorbim, ne salutam de Anul Nou, de cutare... Insa, nu ma implic in fotbal si nu ii dau niciun sfat, pentru ca si-a ales acolo o echipa de conducere, trebuie sa aiba si bilantul ei cand se termina campionatul. Sa faca socoteala atunci. L-am ajutat sa iasa din insolventa, acum eu ce sa fac in plus? Daca domnului Mircea Rednic i-a dat titlul de manager, el e cel care face tot ce trebuie acolo. Adica intre ghilimele... Transfera si incolo si incoace."

CE ZICE DESPRE MIRCEA REDNIC:

"Pe mine m-a facut sa zambesc o fraza a lui Mircica, cand a spus ca lucreaza fara sa fie platit. Il cunosc de niste ani, niste ani cat a fost jucator la Dinamo, niste ani cat a fost la Rapid, niste ani pe la echipa nationala. Eu am asa un feeling al meu... Eu am stat deoparte chiar si cand erau <cooperative> si alte prostii, mi-am vazut de treburile mele. Cei care vor schimburi multe - 17 pleaca, 12 vin - sa vedem daca nu cumva managerul isi mai linge degetele din cand in cand. E bine daca ziceti ca se stie de comisioane si altele, dar era si mai bine pentru el, ca sa nu isi stirbeasca imaginea, sa fi tacut din gura ca lucreaza degeaba.

Rednic a mai spus ceva neadevarat, cand s-a referit la Mircea Lucescu (n.r. - Rednic a spus intr-un interviu ca "nea Mircea n-a ajutat niciodata pe nimeni" si "putea sa ne ajute si pe mine, si pe prietenii mei de la Hunedoara cu transferuri in Italia, dar, in 1990, a trebuit sa ne gasim singuri echipe"). Eu nu sunt atat de tanar ca sa nu mai stiu, dar eu va spun ca, pana prin ’84, cand a mers echipa Romaniei pentru prima data la un turneu final al Campionatului European, Mircea Lucescu era chiar foarte criticat. Pentru ca domnul Rednic juca mijlocas, fundas dreapta, si Lucescu i-a facut loc pe acolo, prin zona centrala, libero. Erau glume de genul, cautati prin presa vremii si o sa gasiti oricat era de comunista, toti ziceau <Dar ce? E nepotul lui, e fratele lui, cine e de il baga atat?>. Nu a facut bine si nu e corect fata de Lucescu." 

Toata Romania vede Romania! Norvegia - Romania, vineri, 7 iunie, 21:45, in direct la PRO TV! Malta - Romania, luni, 10 iunie, 21:45, in direct la PRO TV!VIDEO PROTVPLUS.RO

FERMA
Ioana a ales fermierul șef și i-a șocat pe bărbații rămași în concurs. Pe cine a ales vezi aici

05:48
FERMA
Rudele fermierilor vin în Fermă. Momente emoționante

04:55
VORBESTE LUMEA
Raluca Zenga călătorește prin toată lumea. Cum arată soția lui Walter Zenga
În ultimele mele șase luni am reușit să bifez șase țări!

14:34
VORBESTE LUMEA
Pregătiri intense pentru semifinala 2 de la Românii au talent. Cum se antrenează concurenții
Vineri, de la 20:30 îi vom vedea pe ceilalți 12 concurenți de la Românii au talent

07:45
VORBESTE LUMEA
Sexi la plajă, indiferent de kilograme
Lorelei: "Nu contează mărimea costumului de baie, bucură-te de soare!"

12:15
VORBESTE LUMEA
Diana Belbita, primele declarații după ce a fost eliminată din Ferma. Ce planuri de viitor a anunțat luptătoarea
Au fost oameni în care am avut încredere doar pentru că aveam un scop comun

11:28
VORBESTE LUMEA
Operații estetice și femei trase la indigo
Dr. Ovidiu Grecu: "Intervențiile estetice ar trebui să se potrivească fiecăruia dintre noi"

16:48
VORBESTE LUMEA
Crema perfectă pentru tenul gras
Adina Halas: "Tenul gras are nevoie de hidratare"

01:59
VORBESTE LUMEA
Trotineta electrică ne scapă de aglomerație
Beneficiile acestui tip de trotineta

03:02
VORBESTE LUMEA
Slăbește pe muzica populară
Fetno îmbină folclorul românesc cu muzica modernă

04:53
BRAT