Liga 1

Rednic a devenit IDOL la Standard: "Nu putem sa nu ne gandim la titlu!" Veste proasta pentru unul dintre romanii pe care i-a adus: "Vom renunta la el!"

►Batalia pentru FINALA Cupei | Joi, 20.30: Otelul - Petrolul, IN DIRECT EXCLUSIV pe net pe voyo.ro

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 18 Aprilie 2013, 09:43
Data actualizarii: Joi 18 Aprilie 2013, 09:41

"Am jucatori foarte buni, ambitiosi, care se pregatesc foarte bine. Si-au dat seama ca e o sansa, datorita play off-ului. Eram la 16 puncte cand s-a terminat campionatul. Iar acum suntem la un punct de Anderlecht. Cand am venit eu aici mai mult ne uitam in spate sa nu retrogradam, nu ne gandeam la play off. Eram pe locul 11.

Asa un pic ma gandesc la titlu. Orice om viseaza. Sunt realist, nu ne comparam cu celelalte echipe. Am luat 10 puncte din 12 cu primele patru. Eram pe sase, acum suntem pe locul doi. N-ai cum sa nu te gandesti la titlu. Mai avem un meci cu Lokeren, care e locul sase. Daca vom castiga si sambata ar fi pacat sa nu ne gandim la titlu. E sansa noastra. Obiectivul nostru e podiumul" a spus Mircea Rednic la Digi Sport.

In ciuda succesului pe care il are la Standard, Mircea Rednic are si un mare regret - cei doi romani pe care i-a adus la echipa, Adrian Cristea si George Tucudean, nu au reusit sa se impuna. Mai mult, primul dintre ei nu va ramane din vara si se va intoarce la Petrolul Ploiesti.

"Mi-e ciuda ca n-au reusit sa se integreze repede. Asteptam mai mult de la Cristea. E depasit de ritm, desi lumea recunoaste ca are calitati si e tehnic. Djakaridja s-a integrat foarte bine. La George e alta problema. Concurenta e foarte mare. Cei mai buni jucatori de la mine sunt cei trei atacanti. E o competitie pozitiva cu ei. Dar tucudean are calitati sa se impuna aici. Am 24 de jucatori, n-am niciun accidentat. Incerc sa-i rotesc. Au avut si ei sanse sa joace. Cristea a jucat trei meciuri titular.

Aici trebuie sa faci ambele faze, agresivitatea n-a avut-o niciodata, am sperat ca tehnica lui va compensa. Nu regret ca l-am adus, m-a ajutat. El e imprumutat, ne vom desparti de el"


Modifică setările cookies