Marian Cozma Sztojka Ivan Superliga

Recompensa de un milion de forinti pentru prinderea lui Sztojka Ivan!

Politia maghiara a stabilit un premiu de un milion de forinti (circa 3.500 de euro) ce va fi acordat persoanei care va oferi informatii care sa ajute la arestarea lui Sztojka Ivan, suspect in cazul asasinarii handabalistului roman Marian Cozma, informeaza presa maghiara.
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 10 Februarie 2009, 16:41
Data actualizarii: Marti 10 Februarie 2009, 16:42

Potrivit hirado.hu, politia a alocat un numar special unde se poate suna pentru a oferi date despre suspectul aflat inca in libertate. De asemenea, pot fi folosite in aceasta situatie si numerele scurte 112 si 107.

Autoritatile maghiare au dat in urmarire internationala trei suspecti in cazul uciderii handbalistului roman Marian Cozma, doi dintre ei, Gyozo Nemeth si Sandor Raffael, fiind retinuti duminica seara, in Austria. Al treilea suspect, Sztojka Ivan, se afla inca in libertatea.
Un oficial de rang inalt din cadrul politiei din Veszprem a declarat, luni, la televiziunea publica din Ungaria, ca handbalistul Marian Cozma a fost injunghiat mortal de Raffael Sandor.

Componentul nationalei Romaniei si al formatiei ungare MKB Veszprem, Marian Cozma, 26 de ani, a fost injunghiat mortal, in noaptea de sambata spre duminica, la un restaurant din orasul unde juca, in altercatie fiind implicati si alti doi coechipieri, sarbul Zarko Sesum si croatul Ivan Pesic, ambii fiind grav raniti.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies