Trei sute de oameni au aplaudat îndelung la sosirea cortegiului funerar al lui Marian Cozma in Arad!

Peste trei sute de persoane au aplaudat indelung, in fata Primariei Arad, la sosirea cortegiului funerar al lui Marian Cozma, cei prezenti fiind salutati de tatal sportivului.
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 10 Februarie 2009, 18:07
Data actualizarii: Marti 10 Februarie 2009, 18:11

Aradenii adunati in fata Primariei au aplaudat la sosirea cortegiului si pe tatal sportivului, Petre Cozma, care a iesit din masina sa ii salute pe cei prezenti.

Cortegiul a oprit in fata Primariei Arad, unde s-au aflat si reprezentati ai autoritatilor locale si sportivi care au tinut sa transmita condoleante familiei.
Soferii aflati in trafic au claxonat minute in sir, iar apoi coloana s-a indreptat, pe DN 7, spre Deva. Pe traseul spre iesirea din municipiul Arad, oamenii au salutat si au aplaudat cortegiul.

Cortegiul funerar al lui Marian Cozma a intrat in tara prin vama aradeana Nadlac, unde a fost oficiata o slujba religioasa, familia sportivului fiind intampinata de sute de persoane, printre care si reprezentanti ai autoritatilor.

Cortegiul a pornit apoi spre Arad, iar pe intreg traseul de aproximativ 45 de kilometri, pe marginea DN7, au fost oprite masini, in timp ce in localitatile prin care a trecut, Nadlac si Pecica, sute de oameni au aplaudat si au aruncat flori.

La intrarea in Arad, s-au adunat mii de persoane, pe o distanta de cativa kilometri, care voiau sa vada trecerea convoiului.

Modifică setările cookies