Dinamo Marian Cozma Handbal

Trupul neinsufletit al lui Marian Cozma va fi depus la sala de trofee "Dinamo"

Cortegiul funerar al handbalistului Marian Cozma va poposi in aceasta seara la Sibiu, in fata Salii Transilvania. De asemeanea, fanii isi pot lua ramas bun in zilele ce vor urma la sala de trofee a clubului din Soseaua Stefan cel Mare, unde va fi depus trupul neinsufletit al handbalistului Marian Cozma.
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 10 Februarie 2009, 12:57
Data actualizarii: Marti 10 Februarie 2009, 14:19

Autoritatile din Veszprem, orasul pentru care Cozma juca in echipa de handbal, pun la dispozitia familiei o coloana oficiala care sa-i insoteasca pe ultimul drum al sportivului. Cortegiul funerar va fi la Sibiu, in functie de drum, in jurul orelor 20.00-21.00 si va ramane in fata Salii Transilvania pentru aproximativ 15 de minute, informeaza oradeasibiu.ro.

"Familia si-a exprimat acordul ca trupul lui Marian Cozma sa fie depus la sala de trofee a clubului nostru, unde suporterii sa aiba posibilitatea sa-si ia ramas bun. Acum ramane de stabilit cu tatal sau daca acest lucru se va intampla in aceasta noapte, cand va ajunge cortegiul la Bucuresti, sau maine. Familia doreste, din cate am inteles, ca trupul lui Marian sa fie tinut o noapte acasa", a spus vicepresedintele CS Dinamo, Eugen Colita.

Presedintele CS Dinamo, Marcel Popescu, a declarat ca un bust al handbalistului Marian Cozma va fi dezvelit cu ocazia inaugurarii noii sali de jocuri din cadrul Parcului Sportiv din Soseaua Stefan cel Mare.

"Am luat in calcul ca numele noii sali de sport din cadrul complexului sportiv Dinamo sa poarte numele lui, dar, din pacate, aveam in proiect un nume si ne e greu sa mai dam inapoi. E vorba de cel care a influentat handbalul romanesc poate in modul cel mai decisiv. Este vorba de Oprea Vlase, care a castigat patru campionate mondiale cu Romania ca antrenor. Dar in fata salii respective, Marian Cozma va avea un bust, asa cum are in fata stadionului Catalin Haldan. La toamna, cand sala va fi gata, probabil ca va fi dezvelit si bustul. De asemenea, vom organiza o competitie anuala pentru juniori, dotata cu un trofeu care ii va purta numele, «Cupa Marian Cozma». Va fi un turneu international si in mod cert prima invitata va fi echipa clubului MKB Vesprem, unde el a evoluat. Si in sala trofeelor din sediul CS Dinamo, Marian Cozma va avea un loc care sa ne aduca aminte de el", a declarat Marcel Popescu.

Handbalistul Marian Cozma va fi inmormantat, vineri, la cimitirul Pipera din Capitala, ora de incepere a ceremoniei urmand sa fie stabilita de catre familia fostului handbalist.

 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies