Marian Cozma Sztojka Ivan Handbal

Sztojka,amenintat cu eliminarea, s-a predat: "Nu sunt vinovat de moartea lui Cozma!"

Sztojka Ivan, unul dintre suspectii in cazul uciderii handbalistului Marian Cozma, s-a predat Politiei din Veszprem, in noaptea de joi spre vineri, informeaza presa maghiara.
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 13 Februarie 2009, 08:27
Data actualizarii: Vineri 13 Februarie 2009, 09:45

Potrivit sursei citate, politia maghiara a inceput deja audierile si va organiza o conferinta de presa pentru a da detalii in legatura cu acest caz. Sztojka s-a predat la ora 02.30.

Update: Se pare ca Sztojka a cedat la amenintarile bulibasei din Ungaria, care i-a transmis ca daca nu se va preda, el si familia lui vor fi excomunicati din clan. Mai mult, s-ar fi mers pana la represalii asupra rudelor apropiate ale acestuia, ba chiar la eliminarea lor, sustine Realitatea.

Dupa uciderea lui Cozma, au existat zvonuri potrivit carora Sztojka ar fi fugit in Italia sau chiar ca s-ar fi ascuns in Romania, iar unii martori au afirmat ca l-ar fi vazut pe suspect de doua ori in Szekesfehervar.

Agentia MTI a notat, joi, ca Sztojka Ivan i-a trimis mamei sale o scrisoare in care a informat-o ca se va preda si ca este nevinovat. Politia din Feher a cerut familiei lui Sztojka scrisoarea si a predat-o colegilor din Veszprem. Sztojka i-a scris mamei sale ca s-a aflat la locul nepotrivit intr-un moment nepotrivit si a negat faptul ca el l-ar fi ucis pe Cozma.

Masina de teren cu care Sztojka, Raffael Sandor, acuzat de comiterea crimei, si Nemeth Gyozo au plecat in noaptea de sambata spre duminica de la locul faptei a fost gasita.

Autoritatile maghiare au dat in urmarire internationala trei suspecti in cazul uciderii handbalistului roman Marian Cozma, iar doi dintre ei, Gyozo Nemeth si Sandor Raffael, fiind retinuti duminica seara, in Austria. Cei doi urmeaza sa fie extradati. Al treilea suspect, Sztojka Ivan, s-a predat in noaptea de joi spre vineri.

Componentul nationalei Romaniei de handbal si al formatiei ungare MKB Veszprem, Marian Cozma, a fost injunghiat mortal, in noaptea de sambata spre duminica, la un restaurant din orasul unde juca, in altercatie fiind implicati si alti doi coechipieri, sarbul Zarko Sesum si croatul Ivan Pesic.

Handbalistul Marian Cozma va fi inmormantat, astazi, la cimitirul Pipera din Capitala.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies