Liga 1

Recomandarea lui Reghecampf pentru Becali! "E o sansa mare pentru el" El e antrenorul perfect pentru FCSB

Fostul antrenor de la FCSB stie cine ar trebui sa vina pe banca echipei.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 23 Decembrie 2018, 20:18
Data actualizarii: Duminica 23 Decembrie 2018, 20:48

Numele lui Laurentiu Reghecampf a fost cel mai vehiculat in aceste zile, pentru a prelua echipa condusa de Gigi Becali. Fostul antrenor de la FCSB a anuntat ca nu va ajunge pe banca ros-albastrilor, avand alte oferte in acest moment, insa a tinut sa isi numeasca favoritul pentru acest post. Fostul tehnician l-a laudat pe Dan Alexa, actualul antrenor de la Dunarea Calarasi

"Face parte din familia noastra. Imi este un prieten foarte apropiat, foarte drag. Este un antrenor tanar, s-a impus prin seriozitate si cred ca este o sansa foarte mare pentru el sa ajunga la Steaua", a spus Laurentiu Reghecampf.

Intrebat daca antrenorii de pe lista patronului pot gestiona o relatie de colaborare cu acesta, Reghecampf crede ca toti sunt capabili sa se descurce cu cerintele patronului si a explicat cum a reusit el sa se inteleaga cu Becali.

"Cred ca toti oamenii care sunt pe lista respectiva sunt capabili sa gestioneze relatia cu Gigi. Din acest punct de vedere nu este foarte dificil, trebuie sa stii cum sa te impui si sa ii explici planurile pe care le ai. Este un om foarte corect, un om care se tine de cuvant si in momentele grele te ajuta", a concluzionat fostul antrenor de la FCSB.

Modifică setările cookies