Dinamo FC Arges Ionut Chirila Superliga

Reacție dură după promovarea lui Dinamo: "Sunt lucruri inexplicabile, sunt rupte din Dosarele X!"

Dinamo a promovat în Liga 1 după barajul cu FC Argeș, câștigat cu scorul de 8-5 la general.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 03 Iunie 2023, 23:11
Data actualizarii: Sambata 03 Iunie 2023, 23:19

După victoria categorică din tur, scor 6-1, Dinamo a avut multe momente în care a tremurat la Mioveni. FC Argeș a condus cu 2-0 din minutul 15, Ghezali a redus din handicap înainte de pauză, însă Arnold Garita a reușit o dublă în startul actului secund (47 și 51) și a dus scorul la 4-1.

Ionuț Chirilă, după barajul FC Argeș - Dinamo: "Atât turul, cât și returul acestui baraj sunt rupte din dosarele X"

Andreias Calcan a lăsat-o în 10 oameni pe FC Argeș din minutul 55, după ce a văzut al doilea cartonaș galben, iar Dinamo a marcat al doilea gol la scurt timp distanță, prin Pop. S-a terminat 4-2 pentru FC Argeș și 8-5 la general pentru Dinamo.

Antrenorul Ionuț Chirilă spune că a văzut lucruri inexplicabile în ambele meciuri de baraj dintre Dinamo și FC Argeș și este de părere că formația antrenată de Ovidiu Burcă a făcut un joc foarte slab la Mioveni.

"Atât turul, cât și returul acestui baraj sunt rupte din dosarele X. Sunt lucruri inexplicabile care s-au întâmplat și în prima partidă, și în a doua partidă. Trebuie să felicităm Dinamo pentru promovare. Se vede că este compusă din niște oameni inteligenți, care au ținut greul acolo. Nu putem decât să le urăm succes în Liga 1.

Dinamo a făcut o partidă foarte proastă azi, slabă. A făcut o partidă foarte slabă pentru că echipa pe care cu câteva zile înainte o zdrobeau cu 6-1 în primele 15 minute ale celor două reprize îi conducea cu 4-0. 2-0 într-o repriză și 2-0 într-o repriză, excludem golul marcat de Dinamo.

Nu poți să ai forță de joc dacă ai discrepanța asta. Dacă Calcan nu făcea prostia aia, ca să folosesc un termen delicat, barajul ăsta se juca până în minutul 90, poate până în ultima secundă", a spus Ionuț Chirilă, la GSP Live.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!