Liga 1

Reacție dură după înfrângerea suferită de FC Argeș: „Jucătorii umflați cu pompa de impresari sunt ca o gogoașă înfuriată! Nu au nimic în creier!”

FC Argeș a pierdut duelul cu FCSB din etapa a șaptea a play-off-ului, 0-4. 

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 03 Mai 2022, 10:43
Data actualizarii: Marti 03 Mai 2022, 10:44

Piteștenii au o singură victorie în play-off, în duelul cu FC Voluntari, 1-0, iar de atunci nu au mai reușit să marcheze niciun gol, încasând câte 4 de la Universitatea Craiova și FCSB. Jocul echipei i-a înfuriat pe cei din conducere, iar Viorel Tudose, sponsorul piteștenilor, nu a iertat pe nimeni. 

Omul de afaceri a avut o reacție extrem de dură la adresa jucătorilor de la FC Argeș, acuzându-i că s-au relaxat după ce și-au primit bonusurile aferente calificării în play-off. 

Reacție dură a sponsorului lui FC Argeș: „Jucători umflați cu pompa de impresari sunt la fel ca o gogoașă înfuriată!” 

Viorel Tudose nu s-a reținut în declarațiile sale, vizându-i pe jucătorii echipei pentru atitudinea delăsătoare. 

„Era normal ca, odată intrați în play-off, să avem niște pretenții mai mari. Dar ce să facem? E foarte bine că am intrat în play-off, așa am văzut cel mai bine adevărata valoare a unor jucători. Realitatea fotbalului românesc e cea de a aduce jucători din străinătate, umflați în pene de impresari.

Acum, când trebuia să jucăm cu echipe foarte bune, vedem unde suntem cu adevărat. Ultimele două rezultate sunt de noaptea minții pentru noi. Nu știu ce s-a întâmplat, echipa e deja în vacanță. Sperăm să-i recuperăm mental până la meciul din Cupă cu FC Voluntari și acolo să găsim o soluție și să întoarcem acel rezultat.

Nu ne așteptam la acest comportament al unor jucători. Probabil că și-au atins limitele intrând în play-off. Prepeliță a reușit să-i motiveze, să-i așeze pentru a ajunge aici, dar acum avem eșec după eșec. O singură victorie, dezastru în rest! E foarte greu pentru noi, cei din conducere, să găsim cuvinte care să caracterieze evoluția echipei noastre.

Din punct de vedere financiar, echipa e plătită, salariile sunt achitate la zi, bonsurile vor veni în perioada următoare. Niște bonusuri care oricum sunt prea mari, mulți dintre ei nici n-au visat să aibă asemenea prime. Acum, văzându-se cu sacii în căruță, respectivii jucători ne tratează cam cu indiferență. 

Este inadmisibil ca unii jucători să aibă această atitudine! Haideți să fim serioși, domnilor! Uitați-vă în lotul echipei FC Argeș. După comportamentul avut de unii în meciurile cu Universitatea Craiova și FCSB, acești jucători nu au loc nici în Liga 3! 

Dăm și exemple: acești jucători umflați cu pompa de impresari sunt la fel ca o gogoașă înfuriată! Pentru mine, sunt o dezamăgire totală! Am discutat în permanență cu staff-ul, pur și simplu nu găsim cuvinte pentru această evoluție.

Sunt niște jucători... uitați-vă la Palic! Anul trecut, a jucat extraordinar. Anul acesta chiar să fi uitat fotbalul? Uitați-vă cum au jucat niște jucători anul trecut, iar acum să nu mai joace chiar nimic?! Nu cred că au uitat fotbalul în 6 luni! Este o atitudine a unor oameni cu sacii în căruță, nu avem ce să comentăm mai mult”, a declarat Tudose pentru GSP

Joao Miguel, făcut praf de Viorel Tudose 

Totodată, fundașul central Joao Miguel a fost luat și el în colimator de către sponsorul echipei, după gafele comise cu CFR Cluj, dar și după o prestație extrem de slabă în meciul cu FCSB. 

„Haideți să vă dau cu subiect și predicat cazul Joao Miguel! A jucat extraordinar până i s-a prelungit contractul. După ce i s-a prelungit contractul, știți care a fost următoarea fază făcută de Joao Miguel? Acel luft de curtea școlii de la Cluj-Napoca. Sunt faze de ABC-ul fotbalului, noi nu făceam nici în curtea școlii asemenea greșeli!

Ca să faci o Cooperativă, cum a spus un personaj important din fotbalul românesc, îți trebuie și puțină minte! Haideți să fim serioși. Acești jucători n-au nimic nici în vârful bocancului, nici în creier! Haideți să dăm cărțile pe față. Îl vedeți pe Joao Miguel să facă vreo Cooperativă? Credeți că îl duce mintea până acolo? 

Le spun multora... aceste personaje pe care noi le ridicăm în slăvi nu sunt capabile de așa ceva. Ca să faci așa ceva, îți trebuie minte! Opriți-vă! Nu există așa ceva, nu există nicio legiune portugheză. Să-mi fie iertată ieșirea din această seară, dar dumneavoastră credeți că acest jucător, care a comis-o de două ori cu Clujul, care comite un asemenea penalty, e capabil să formeze o legiune ca s-o facă pe CFR campioană?

Haideți să fim serioși, atâta pot oamenii! Ei sunt niște iluștri anomimi, haideți să nu ne mai îmbătăm cu apă rece. De asta fotbalul românesc nici nu face performanță, că aducem acești anonimi de prin toate campionatele, din liga a doua, a treia. Aducem jucători care n-au nimic de-a face cu fotbalul!”

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies