Sepsi OSK Attila Hadnagy Liga 1 Superliga

Reacția vehementă a oficialilor lui Sepsi, după acuzele grave făcute de Horațiu Moldovan: ”E ușor să ascunzi gunoiul sub preș!”

Portarul Horațiu Moldovan (Rapid), trecut pe la Sepsi OSK, s-a plâns la finalul meciului disputat în etapa a unsprezecea cu covăsnenii că a fost victima atacurilor xenofobe ale suporterilor.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 03 Octombrie 2021, 18:32
Data actualizarii: Duminica 03 Octombrie 2021, 18:42

La finalul meciului dintre Rapid și Sepsi OSK, scor 2-2, Horațiu Moldovan i-a acuzat pe suporterii lui Sepsi că l-au înjurat pe parcursul meciului. Acesta a mai susținut că în perioada petrecută la Sfântu Gheorghe (iunie 2019-ianuarie 2020) a fost marginalizat de oficialii echipei, deoarece era român.

Attila Hadnagy a negat acuzele aduse de Moldovan și a susținut că acesta a fost ținut pe banca de rezerve din cauza calităților sale fotbalistice.

„Vorbește prostii! Asta se întâmplă poate din cauza tinereții. Poate e normal. Are 2-3 meciuri în Liga 1 și încă nu știe că portarii adverși sunt huiduiți atunci când trag de timp. Dar de aici și până la a acuza de xenofobie e mult! Până la urmă, dacă chiar vrea să știe, lumea din Sf. Gheorghe nici nu-l cunoaște. Nu ar avea cum pentru că nici n-a jucat pe aici.

Ar trebui să fie mai sincer, mai ales că, atunci când a venit la mine în birou, plângând că-l teroriza Emilian Dolha, l-am lăsat să plece. Nu-l teroriza nimeni, probabil că nu a făcut față antrenamentelor. Sunt dezamăgit să-l vedem cu astfel de declarații, mai ales că a primit înțelegere din partea noastră.

Întrebați toți românii de la Sepsi cum sunt tratați în Sf. Gheorghe. Să ne lase domnul Horațiu! L-aș ruga să fie mai atent cu ce declară. Nu cred că a existat vreun român care să fi avut probleme la Sf. Gheorghe. Dar probabil e mai ușor să ascunzi mizeria sub preș. Când nu își iese nimic cauți tot felul de motive”, a spus Attila Hadnagy pentru gsp.ro.

Horațiu Moldova a fost convocat în premieră de Mirel Rădoi la națională. „Tricolorii” înfruntă în această lună Germania (8 octombrie, Hamburg) și Armenia (11 octombrie, stadionul Steaua) în preliminariile Campionatului Mondial, ce se va disputa în 2022.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies