Sepsi OSK Ladislau Boloni Laszlo Dioszegy Superliga

Boloni, în cărți pentru a o prelua pe Sepsi, alături de doi foști antrenori de la FCSB 

Sepsi OSK își caută antrenor. 

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 03 Octombrie 2021, 09:50
Data actualizarii: Duminica 03 Octombrie 2021, 10:02

Conducerea lui Sepsi OSK a decis să renunțe la serviciile lui Leo Grozavu, după aproape doi ani în care acesta a stat pe banca tehnică a covăsnenilor. La meciul cu Rapid, 2-2, Robert Ilyes a fost cel care le-a dat indicații jucătorilor, însă Laszlo Dioszegi nu dorește să meargă pe mâna interimarului, având deja o listă de trei potențiali antrenori pentru Sepsi. 

Marea dorința a celui care finanțează clubul din Sfântu Gheorghe este Laszlo Boloni, cu toate că realizează că fostul tehnician al celor de la Sporting, Rennais și Lens are pretenții ridicate. 

Pe lângă Boloni, Laszlo Dioszegi consideră că încă doi tehnicieni care au pregătit-o pe FCSB în trecut sunt apți pentru postul lăsat vacant de Leo Grozavu.

Boloni: „Eu de trei-patru ani îl doresc pe Boloni”

Dică și Gâlcă sunt pe listă. Pentru mine, domnul Boloni este primul pe listă. Eu discut cu el. Și astăzi am discutat cu el. Așteptăm să vedem ce se întâmplă în următoarele două-trei zile.

Pentru mine, Boloni e number one. Eu de trei-patru ani îl doresc. Îmi doresc să vină în campionatul României și să aducă spiritul din Franța sau din Belgia. O să vedem.

Nu este urgent acuma, mai așteptăm două-trei zile. Campionatul se întrerupe pentru două săptămâni. Avem timp, nu ne grăbim”, a declarat Laszlo Dioszegi pentru fanatik

Ultima experiență a lui Boloni a fost la Panathinaikos, însă în mai 2021, după doar 7 luni, clubul grec a decis să renunțe la serviciile sale. Tot din vara aceasta este liber de contract și Costel Gâlcă, care a pregătit-o pe Vejle BK ultima dată. 

În timp ce Nicolae Dică, în prezent, este secundul lui Mirel Rădoi la echipa națională, FC Argeș fiind ultimul club pe care l-a pregătit, în octombrie 2019. 

Clasamentul Ligii 1

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!