Rapid Horatiu Moldovan Laszlo Dioszegy Sepsi OSK Sfantu Gheorghe Superliga

Patronul lui Sepsi i-a răspuns lui Moldovan, după acuzațiile portarului: „Este inadmisibil! O minciună ordinară!” 

Patronul lui Sepsi OSK i-a dat replica lui Horațiu Moldovan, după ce portarul Rapidului a dezvăluit că fanii din Covasna nu l-au plăcut niciodată pentru că era român. 

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 03 Octombrie 2021, 14:46
Data actualizarii: Duminica 03 Octombrie 2021, 15:02

Sepsi OSK și Rapid s-au întâlnit în etapa a 11-a a Ligii 1. Chiar dacă au început meciul excelent, având 2-0 în minutul 9, giuleștenii nu au obținut cele trei puncte.

Dubla lui Luckassen, combinată cu eliminarea lui Alami, au făcut-o pe gruparea din Sfântu Gheorghe să restabilească egalitatea, 2-2. 

Însă, la finalul partidei, Horațiu Moldovan a menționat că galeria lui Sepsi i-a adresat înjurii pe tot parcursul jocului. De asemenea, acesta a mai aruncat o acuză, ci anume că ultrașii au avut o probemă cu el, încă de când era în lotul lui Sepsi, pe motiv că era român. 

La auzul acestor declarații, Laszlo Dioszegi a reacționat și a dezmințit toate spusele lui Moldovan, motivând că 80% din echipa clubului din Sfântu Gheorghe este formată din români. 

Dioszegi: „Cum să fie criticat, dacă nu a jucat nici măcar două minute?”

„Absolut nimic nu e adevărat. Acum, am citit și eu. E o aberație, mai mult decât o aberație. La noi, nu a apărat niciun meci. Cum să fie criticat, dacă nu a jucat nici măcar două minute?

E ceva de groază. Cum să fie criticat că este român? La noi, nu există așa ceva! La noi, 80% din jucători sunt români. Nimeni n-a fost acuzat că e român sau sârb sau orice.

Nimeni nu i-a zis nici măcar să se ducă spre stânga sau spre dreapta. E ceva inadmisibil. Eu cred că, dacă cineva mai vorbește cu el, o să-și dea seama ce prostie a spus. E ceva sub orice critică.

La meciul ăsta, nu știu dacă a fost huiduit. Dar, chiar dacă a fost huiduit la meciul ăsta, nu poate să spună ceva ce a fost în trecut, care nu este adevărat. E o minciună ordinară! Sincer, eu n-am auzit să fie huiduieli, chiar pot să spun că Rapidul a fost primit foarte bine.

Poate că cineva, un suporter sau doi au huiduit, că așa sunt suporterii. Dar de la huiduieli și până la acuze că a fost nu știu cum primit că e român… e ceva inadmisibil. Eu cred că a dat un interviu care e nelalocul lui”, a declarat Laszlo Dioszegi pentru fanatik

Clasamentul Ligii 1

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!