Steaua csa steaua Dacogetica Bucuresti Juventus Bucuresti Fotbal intern

BOMBA: CSA Steaua a primit oferta de a promova direct in Liga a 2-a, prin fuziune cu o alta echipa! Raspunsul dat de sefii Clubului Armatei

Ilie Ciuclea a decis sa schimbe numele echipei pe care o patroneaza din Juventus Bucuresti in Dacogetica Bucuresti. Inainte de asta, el a avut o alta idee: sa fuzioneze cu CSA Steaua!

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 28 Iunie 2018, 13:28
Data actualizarii: Joi 28 Iunie 2018, 13:33

Ilie Ciuclea, seful lui Juventus Bucuresti, viitoare Dacogetica Bucuresti, le-a propus celor de la CSA Steaua o fuziune, prin care echipa Armatei ar fi ajuns in liga a doua!

Cotidianul Gazeta Sporturilor scrie ca oficialii echipei care tocmai a retrogradat din prima liga, dupa un singur sezon in care s-a batut cu FCSB, Dinamo si CFR, au mers cu ideea la sediul CSA, unde au fost, insa, refuzati.

"A fost o discutie, a durat 5 minute, acum 3 saptamani. A fost o discutie informala. Chiar a doua zi am dat un raspuns, am zis ca nu suntem interesati", a spus acum comandantul CSA, Cristian Petrea, citat de GSP.

"Am analizat contextul si oferta lor si am declinat totul", a adaugat acesta.

Sursa citata scrie ca o fuziune ar fi obligat echipa ros-albastra sa aiba un finantator din mediul privat, aceasta fiind regula pentru ligile profesioniste din Romania.

Modifică setările cookies