Reactia lui Mutu dupa ce a scapat ca prin minune de o retrogradare rusinoasa! Ce a spus despre oamenii care i-au cerut demisia

Autor: Sport.ro
Sambata 02 Iunie 2018, 23:43

	Reactia lui Mutu dupa ce a scapat ca prin minune de o retrogradare rusinoasa! Ce a spus despre oamenii care i-au cerut demisia

Juventus Bucuresti 2-2 FC Voluntari si Chiajna 0-1 ACS Poli. Voluntariul se salveaza in-extremis, dar va juca baraj impotriva Chindiei Targoviste. Juventus si ACS Poli retrogradeaza direct.

"Ma asteptam sa fie un meci greu, pentru ca stiam ca Juventus e o echipa incomoda. Anul asta nu am reusit sa castigam cu ei nici inainte de venirea mea nici cu mine. Dar e bine ca am reusit sa prindem barajul.

A fost un meci bun, ca sa spun asa. Dar pacat ca ne-au dat doua goluri din doua faze de poarta. Greselile individuale fac echipa sa sufere, iar aici trebuie sa lucram mai mult. Trebuie sa fim mai responsabili si trebuie ca ei sa respecte timp de 90 de minute ceea ce le spun.

Cred ca lipsa de concentrare si poate uneori si de experienta a facut sa luam doua goluri.

Am trecut de hopul asta, mergem inainte, e important sa avem toti jucatorii la baraj.

Chindia e o echipa buna si va fi la fel de greu cu ei.

Dar lucram. Astia suntem, am doi fundasi centrali, pe banca sunt niste copii.

Cand eram jucator, aveam puterea sa mai dau scarite. Acum, cand nu depinde de mine, e greu. Nu am putut sa ma uit la penalty-ul lui Cernat.

E o problema si ca nu dam gol. Avem 7-8-9 ocazii si nu marcam. Trebuia sa dam mai multe goluri in seara asta.

E normal ca oamenii sa isi strige nemultumirile. Eram condusi, ce erau sa faca, sa ne dea un premiu?!", a spus Mutu dupa 2-2 cu Juventus Bucuresti.

SUA încheie relația cu OMS. Trump: „Lumea are nevoie de răspunsuri din partea Chinei cu privire la virus”
BRAT