MM Stoica FC Botosani Mihai Ciobanu Superliga

Reacția lui MM Stoica după numirea surprinzătoare din Superliga: „Pot să spun mai multe despre el!”

FC Botoșani și-a găsit antrenor după despărțirea de Mihai Teja, care s-a petrecut în urmă cu nouă zile.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 19 Noiembrie 2022, 15:09
Data actualizarii: Sambata 19 Noiembrie 2022, 15:16

În locul lui Teja a fost adus Mihai Ciobanu, antrenorul cu licența PRO în mandatul lui Marius Croitoru pe banca moldovenilor.

MM Stoica: „Pot spune mai multe despre Mihai Ciobanu!”

„Pot să spun mai multe despre Mihai Ciobanu. Ştii de ce? Pentru că în februarie '92, el fiind fost jucător la Oţelul Galaţi, eu fiind fost junior la Oţelul Galaţi... Ne-am apucat de fotbal după ce am terminat carierele de fotbalişti, mai mult el, mai puţin eu. El era organizator de competiţii la Oţelul, eu eram preşedintele secţiei de fotbal. Ne leagă, şi o prietenie, şi am lucrat împreună mult timp.

A stat cu Croitoru destul, el a fost licenţa PRO a Botoşaniului cât era Croitoru antrenor”, a spus Mihai Stoica, la Orangesport.

Mihai Ciobanu, noul antrenor principal al echipei FC Botosani! 

Mihai Ciobanu, care era coordonator la Centrul de formare, a preluat funcția de antrenor principal al Botoșaniului. Va fi ajutat pe banca tehnica de Alin Bejan, Alin Bordeanu, Stelian Isac și Andrei Patache.

Ciobanu a mai antrenat echipa FC Botosani în perioada 2005-2007 pe când aceasta juca în Liga 2, iar între 2019 - iunie 2022 a fost antrenorul nostru cu licența PRO.

Mihai Ciobanu a mai antrenat echipele Dacia Unirea Brăila, Delta Tulcea, Gloria Buzău, Olimpia Rm. Sărat, FCM Dunărea Galați, precum și tineretul clubului de fotbal Oțelul Galați.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies