Reactia lui Claudiu Niculescu dupa ce Rednic s-a intors la Dinamo! Situatie HALUCINANTA dupa anuntul facut azi-noapte

Reactia lui Claudiu Niculescu dupa ce Rednic s-a intors la Dinamo! Situatie HALUCINANTA dupa anuntul facut azi-noapte

Mircea Rednic s-a inteles sa revina pentru al 4-lea mandat la Dinamo.

Dinamo este aproape de o noua schimbare de antrenor! La doar 3 saptamani dupa demiterea lui Florin Bratu si instalarea lui Claudiu Niculescu, Mircea Rednic este la un pas sa revina pentru a 4-a oara la conducerea echipei! Plecat in urma cu o saptamana de la Al Faisaly, Rednic a negociat in ultimele zile cu Negoita o revenire si urmeaza sa semneze pe 2 ani!

Vestea l-a lovit in plin pe Niculescu. Desi Rednic a solicitat ca Niculescu sa ramana in staff-ul sau, antrenorul de 42 de ani nici nu a vrut sa auda, scrie Gazeta. Astfel, Niculescu va incasa 40.000 de euro despagubiri dupa ce va fi dat afara la mai putin de 3 saptamani dupa ce a ajuns pe banca lui Dinamo.

Presedintele clubului, Alexandru David, ar fi fost acasa la Claudiu Niculescu noaptea trecuta pentru a-l informa despre revenirea lui Rednic si posibilitatea de a ramane in staff-ul acestuia. Insa Niculescu a declinat oferta si urmeaza sa-si rezilieze astazi contractul!

Din nou la Euro! Joi, 14 noiembrie, 20:00 Romania U21 - Finlanda U21, in direct la PRO TV!

Toata Romania vede Romania! la PRO TV Luptele FINALE pentru nationala: vineri, 15 noiembrie, 21:45, Romania - Suedia! Luni, 18 noiembrie, 21:45, Spania - Romania!VIDEO PROTVPLUS.RO

China le-a cerut americanilor să ”nu își mai încordeze mușchii în Marea Chinei de Sud”
BRAT