Reactia lui Andrei Prepelita dupa ce conducerea a anuntat blocarea salariilor! Primaria orasului ar fi si ea implicata in aceasta decizie

Reactia lui Andrei Prepelita dupa ce conducerea a anuntat blocarea salariilor! Primaria orasului ar fi si ea implicata in aceasta decizie

Inainte de meciul contra Craiovei, conducerea Argesului a anuntat ca jucatorii au salariile blocate. Aceasta decizie a venit pe fondul formei proaste prin care trece echipa, care avea inainte de acest meci un punct in patru etape.

FC Arges a pierdut din nou, de data aceasta contra liderului iar la finalul partidei capitanul echipei, Andrei Prepelita, a fost intrebat ce parere are despre decizia conducerii de a bloca salariile. Din cate se pare, primaria orasului care finanteaza cel mai mult echipa, ar fi luat aceasta decizie. 

"N-am niciun mesaj pentru primar, nu comentez declaratiile lor, nu au venit sa vorbeasca cu noi, daca asa cred ei de cuviinta ca trebuie facut, asta este... noi trebuie sa ne antrenam. Au si ei dreptate, sunt nemultumiti, nici noi nu suntem bucurosi de aceasta situatie. Nu vreau sa mai intru in detalii, suntem jucatori si nu putem sa comentam ce spune primarul.Ii respectam pentru suportul lor, ei asigura echipei toate conditiile si asta este. La fotbal se intampla si astfel de rezultate, trebuie sa fim pozitivi si sa mergem mai departe, pentru ca daca ne suparam toti nu mai facem nimic", a declarat Andrei Prepelita dupa partida.  

Conform celor de la Fanatik, presedintele FC Argesului, Cristian Gentea ar fi declarat: "Incepand de astazi toate obligatiile financiare pe care le avem fata de jucatori, fata de staff sunt blocate. Deci sa nu aud de drepturi salariale, de prime. Ei atat stiu. Incepand de astazi, pana nu apar rezultatele si se vede clar o schimbare in joc si atitudine, nu mai vorbim de bani"

Citeste si:FC Arges
VIDEO PROTVPLUS.RO

Recorduri de infectări şi decese, în Europa. Cehia ajunge la 12.000 de cazuri noi pe zi
BRAT

Modifică setările cookies