"Nu se poate sa stam asa, cu frica!" Bergodi, suparat dupa victoria cu Arges! Ce le reproseaza jucatorilor sai

Universitatea Craiova Cristiano Bergodi FC Arges Superliga "Nu se poate sa stam asa, cu frica!" Bergodi, suparat dupa victoria cu Arges! Ce le reproseaza jucatorilor sai
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 25 Septembrie 2020, 23:15
Data actualizarii: Vineri 25 Septembrie 2020, 23:20

Craiova a ajuns la a cincea victorie consecutiva in Liga 1 si este lider cu punctaj maxim.

Oltenii s-au impus prin golurile inscrise de Cicaldau si Elvir Koljic si si-au asigurat pozitia de lider in campionat. Desi au inceput meciul in forta, oaspetii si-au pierdut din ritm, iar in a doua repriza, Arges a reusit sa le puna probleme aparatorilor Craiovei. 

La finalul meciului, Cristiano Bergodi s-a declarat nemultumit de prestatia echipei din a doua repriza. 

"3 puncte importante, nu sunt foarte multumit, bucuros. Am jucat bine in prima repriza, dar in a doua...daca noi credem ca putem juca asa, nu ajungem nicaieri. Nu se poate sta asa, cu frica de a lua un gol. In fotbal se schimba lucrurile de la un moment la altul in cursul meciului. 

Important e ca am luat 3 puncte, mi-a placut prima repriza, a doua nu. Nistor a fost singur cu portarul, Mihaila la fel, lovitura de cap a lui Elvir, am avut ocazii in care puteam sa mai inscriem. 

Noi suntem departe de faza golului pe care l-au inscris ei, mi se pare ca e faza fixa, nu am fost asa agresivi acolo, asa am vazut. 

Ivan a avut probleme, avea ceva de la pauza, l-am schimbat, dar nu cred ca e cine stie ce. 

E un jucator extraordinar, probabil e cel mai bun atacant din Romania e Elvir. Nu vreau sa spun inainte ca vine ghinionul, dar cred ca poate fi un an important pentru el ca a inceput campionatul intr-o maniera extraoridnara", a spus Cristiano Bergodi la finalul meciului. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!