Liga 1

Reactia familiei Moraru dupa amenintarea lui Vama: "Nu acceptam stilul autoritar!" Planul de viitor al clubului:

Dinu Gheorghe a amenintat aseara ca pleaca de la Rapid. DETALII AICI

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 20 Ianuarie 2015, 17:40
Data actualizarii: Marti 20 Ianuarie 2015, 17:58

Rapid bate pasul pe loc in incercarea de a reconstrui echipa pentru un retur miraculos in care sa se salveze de la retrogradare. Banii vin in portii mici, iar "campania de transferuri spectaculoasa", anuntata la inceputul lunii, intarzie sa se materializeze.

Dinu Gheorghe este nemultumit de situatie si a amenintat aseara, la DigiSport, ca "sunt sase foarte mici sa mai continue la Rapid". DETALII AICI

Violeta Moraru, sotia patronului din Giulesti, a vorbit astazi despre planurile de investitii din urmatoarele luni si a lasat sa se inteleaga ca principalul motiv al nemultumirii lui Dinu este faptul ca la noul presedinte al clubului nu poate primi putere maxima in ceea ce priveste transferurile.

"Noi suntem adeptii unui stil mai participativ de conducere, domnul Dinu are un stil mai autoritar. Participativ inseamna inclusiv implicarea antrenorului si a staff-ului tehnic in deciziile de transfer", a declarat Violeta Moraru la DigiSport.

Sotia lui Valerii Moraru a precizat ca au fost achitate 80% din restantele financiare pe care le avea Rapid in momentul preluarii clubului si ca restul datoriilor vor fi platite pana la finalul lunii.

"La data preluarii, Azuga Waters si-a asumat urmatoarele obligatii fata de Rapid: un contract de publicite in suma de 1.3 milioane de lei pana in luna mai 2015 si un contract de imprumut de 2,5 milioane de lei cu plata a 250 mii de lei lunar in perioada sep 2014- iunie 2015."

"Din documentele atasate pana la aceasta ora au fost facute plati in conturile Rapid pentru plata salariilor si cheltuelilor curente ale clubului suma de 2.2 milioane de lei, echivalentul ratelor august - ianuarie, urmand ca diferenta de 1.6 milioane sa se achite cate 400 mii in lunile februarie - iunie."

"Deci Azuga si-a indeplinit toate obligatiile investitionale pana la aceasta ora fata de Rapid."

"La momentul cand am preluat compania, restantele salariale erau de peste 5 mln ron, deci s-au achitat 80%, diferenta urmand sa se achite pana la finele acestei luni."

"Referitor la restante bugetare, datoriile Rapid constituie in total 5 milioane de lei - aceeasi suma ca si la momentul preluarii clubului. Aceste datorii urmeaza a fi platite in cursul acestul an.", a mai declarat Violeta Moraru. (DigiSport)

Modifică setările cookies