Pariuri Anglia

Cea mai NEAGRA zi din istoria agentiilor de pariuri! PIERDERI istorice de peste 50 de milioane de euro, mii de castigatori

Casele de pariuri au suferit pierderi masive din cauza lipsei surprizelor la meciurile importante din Europa. 

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 20 Ianuarie 2015, 17:49
Data actualizarii: Marti 20 Ianuarie 2015, 18:42

Weekendul trecut a fost unul istoric pentru pariorii din intreaga lume. Casele de pariuri din Marea Britanie nu au mai avut bani sa-i plateasca pe castigatori si au anuntat pierderi de peste 40 de milioane de lire!

Aproape toate favoritele au castigat, iar asta a dus la castiguri fara precedent. Un barbat 54 de ani din Plymouth a pus 5 lire pe o serie de meciuri si a castigat 70.000 de lire!

El a pariat pe victorii la Manchester United, Liverpool, West Ham si Shrewsbury. Dar a avut in total un bilet de 14 meciuri, iar toate i-au iesit. "Am o sotie si trei copii, acesti bani ne vor ajuta enorm. Acum vrem sa cumparam o casa. E un vis devenit realitate", a povestit barbatul.

Un barbat de 58 de ani din Kent a pus 1 lira pe o serie de meciuri si a castigat 30.000 de lire. Un altul a pus 200 de lire si a incasat 55.000 de lire! Pe internet circula zeci de bilete cu castiguri de mii si zeci de mii de lire!

"E cel mai negru weekend din istoria pariurilor! A fost carnagiu pentru bookmakeri, in Marea Britanie au fost cele mai mari daune. Mii de pariori au castigat sume imense cu doar cateva lire pariate", a povestit reprezentantul unei agentii in Daily Mirror. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!